Тома Общият: Изборите не бяха честни! ГЕРБ бихме, но Радев не ги открадна.

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Приемаме резултатите от изборите и не оспорваме изборите. Ако започнем да правим това, само ще увеличим напрежението в обществото. Това каза в предаването „Още от деня“ по БНТ Тома Биков от ГЕРБ.

Иначе изборите не бяха честни, защото те бяха избори „целият служебен кабинет и всички министри срещу ГЕРБ“. Вотът беше опорочен изцяло от г-н Бойко Рашков и ние ще му потърсим отговорност в парламента веднага щом той бъде създаден, заяви Биков.

Навсякъде из страната Бойко Рашков привикваше наши хора, нямаше никакви повдигнати обвинения. Искам да благодаря на нашите членове и симпатизанти, че успяха да устоят на този безпрецедентен брутален натиск. Ние нямаме нищо против да се работи срещу купуването на гласове, имаме против цялата държава да отиде и да преследва целенасочено хора от една политическа сила, подчерта Тома Биков.

Нас ни има, ние си стоим там, където сме. Ние сме член на ЕНП, ние сме системна партия. Готови сме да бъдем опозиция. Ние ще бъдем конструктивна опозиция, но няма да подкрепим нищо, предложено от управляващите, ако те не потърсят подкрепа, посочи той.

 

 

Ако искат да правят съдебна реформа, да бъдат така добри да си напишат законопроекта, да ни го дадат и да преговаряме. Ние не сме съгласни с всичко, което те предлагат, отбеляза Биков.

На нас не ни пука какво мислят те за нас. Щом сме в изолация, това означава, че не трябва да им даваме подкрепа. Ако искат подкрепа, да дойдат и да я поискат. Няма никакъв проблем да подкрепим нещо, което е конструктивно за България, коментира представителят на ГЕРБ.

Ние сме мъжка партия, не се чувстваме жертва. Не ходим по телевизиите да се оплакваме, просто споделяме едни факти. Ще играем тази игра до края. Ние сме тук. Който не го разбира, ще се счупи в нас, както се счупиха „Демократична“ България, както се счупиха БСП и други партии, които вече не са в парламента. Ние освен да печелим, можем и да губим, за разлика от други хора, заяви Тома Биков.

Ние искаме да има редовно правителство. Никой от нас не се натиска да е в управлението. Готови сме да бъдем в опозиция. Въпросът е тези, които казват „С вас не искаме“, да поемат отговорността. Видя се какво се случва с тези, които не искат поемат отговорността – сринаха се всичките, каза още Тома Биков.

 

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар