Томислав Дончев изплака: Цветанов ще прави партия тръгна по пътя на Слави

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Томислав Дончев коментира думите на Цветан Цветанов, че Бойко Борисов трябва да слезе без охрана от джипа, за да види реално какво и как има в България така:

“Г-н Цветанов всички вече сме наясно, че ще правите партия, но не мислите ли, че това което правите е същото което правеше и Слави Трифонов в шоуто си.

Конфронтиране с Бойко Борисов по повод и без повод, за да ви забележат медиите и да ви вземат интервюта може би? Това не съм го очаквал от вас, господин Цветанов, но както и по рано съм казвал тези неща за вас, не са новост, нали толкова години никой друг нямаше право да говори от името на Герб вместо вас, но днес вече нещата са различни и вие не сте в Герб и уви не само че виждате, че сте много заменим, а дори може би най-накрая осъзнахте, че и без вас можем да печелим избори.

Цветан Цветанов буквално приключи с Бойко Борисов преди минути, а повод за изказването му явно е сутрешното появяване в Нова Телевизия и призива към всички онези, които все още искат Цветанов в Герб да се вземат в ръце и да забравят за него. Естествено както се случва в последно време, Цветанов не остава длъжен на Бойко Борисов и публикува преди минути изявление насочено единствено към вече бившият си приятел Бойко Борисов:

“Бойко не вярвах, че може да си толкова забравил, но искам да ти припомня, че именно Цветанов изнесе десет вида избори подред за Герб на гърба си и печелеше за теб и твоята слава явно. Днес Цветанов го няма, защото ти си го изхвърлил, понеже не трябвало никой в Герб да си купува апартаменти, поне докато сте на власт. Не знаех за това правило, което явно не важи за тебе, защото според едни публикации ти си собственик на остров в Гърция и на къща в Барселона, дали е истина не знам.
Така и за 14 години рамо до рамо с тебе, ти един път не пожела да ми дойдеш на гости да си поговорим като мъже, все бързаше и ме викаше в Банкя, защото много се притесняваше някой да не те запише какво говориш и мислиш докато пушиш пури и играеш белот. Не знам дали без Цветанов Герб ще спечели, но знам че Бойко Борисов без Цветанов вече наистина не знае къде се намира и мантрата инвеститори и повече пари за всички явно само ти остана и се хванал за нея като удавник за сламка. Но всички знаем, инвеститори няма, пари няма, но Бойко Борисов си има два джипа с охрана и няма как да ги знае тези неща, защото джиповете спират само пред платените клакьори на Герб, за да може Бойко Борисов да си пусне лайфа във Фейсбук.
Но май е време Бойко да слезеш от джипа, да си разпуснеш гавазите и да се поразходиш сам из някой от по-малките градове в България, тогава може и да разбереш, че за десет години ти и твоите мафиоти погубихте България, изгонихте хората в чужбина и ги направихте роби на финансовите институции. И аз докато бях част от вас, реално не виждах какво и как се случва покрай нас, но определено не е хубаво Бойко това което се случва, но ти няма как да ги разбереш тези неща”

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Вижте още
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар