Тони Шайката: Турското робство не е било проблем за българите, съветският ботуш е разорявал българия няколко пъти

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:
Бившият депутат от Герб Антон Тодоров за пореден път изуми цяла България с разсъжденията си.

Според Антон Тодоров, бившият водопроводчик от Нова Загора, не турското робство което е продължило 500 години е проблема на България днес за манталитета на българите, проблема е съветският ботуш, който за 45 години на няколко пъти е фалирал България и е заточил стотици хиляди в лагерите на смъртта.

България е била 500 години в съжителство с турците и дори тогава всеки, който си е плащал данъците и е спазвал разпоредбите и законите на високата порта е можел да се развива в чифлика си, в дюкяна си, в града си, в селото си. Това го няма по време на комунизма, защото Съветският съюз буквално е унищожил всичко инициативно в хората, като е искал всички да сме като овце равни и да гледаме умно в портретите на вождовете.
Вие ми кажете, днес защо сме такива пита още Антон Тодоров и подчертава, че не турското робство, а идеите на Москва и техните представители в София реално са направили за 45 години това, което сме днес повечето българи.
Жалки същества, които вярват, че някой от партията на Корнелия Нинова БСП мисли за тях и иска да направи нещо за България, докато такива като Бойко Борисов държавника по цял ден се оплюват в социалната мрежа Фейсбук и сайтовете за фалшиви новини.
източник: https://bulbulgnewsbgg.blogspot.com/2019/10/blog-post_729.html

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Вижте още
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

One thought on “Тони Шайката: Турското робство не е било проблем за българите, съветският ботуш е разорявал българия няколко пъти

  • Този или е тотално изтрещял и трябва да го прибират на “4-ти километър”, или прибира тлъсти пачки отнякъде. И в двата случая му казвам: пази се да не те срещна сам в тъмна уличка, ще те смачкам от бой и ще ти разпоря пърдялника!!!!!!!!

Вашият коментар