Тончо Токмакчиев: Мръсните комуняги са виновни за многото онкоболни!

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Актьорът Тончо Токмакчиев е сред известните личности, които изпитват толкова голяма омраза към комунистите, че тя не може да бъде описана лесно. Няма интервю на тема политика, в което звездата от „Ку-ку“ да не хули с всички сили тоталитарния режим.

 

Комунистите виновни за онкоболните

Неведнъж Тончо е обвинявал за какво ли не комунизма. Този път идва ред на здравния въпрос.

От 30 години насам онкоблните се увеличават все повече, а Токмакчиев вижда причината в комунистите, които скриха за Чернобил.

Както е известно, през април 1986 г. се случи най-голямата авария, когато електроцентралата в Чернобил се повреди. Милиони хора бяха обречени да дишат отрови и това ги уби или разболя.

Тончо Токмакчиев
Тончо Токмакчиев обвинява комунистите за онкоболните

Добре известен факт е, че българското правителството начело с Тодор Живков скрива за аварията в първите два дни, тъй като такива са заповедите от СССР. Токмакчиев и до днес смята това за най-голямото престъпление, което е виждал, пише Mister.bg.

„Не съм ставал свидетел на по-престъпно нещо. Толкова много хора умряха или се разболяха тежко. Оттогава броят на онкоболните плавно расте нагоре. И всичко заради мръсните комуняги“ – смята актьорът, според когото ако хората са знаели от самото начало за аварията, са щели да останат по домовете и да не се стига до фаталните сцени.

Продуцентът на „Шоуто на Канала“, което 10 години се вихреше в ефира на БНТ, обвинява комунистите за всичкото зло в нашата страна и по цял свят. Той е на мнение, че именно заради тях България е по-изостанала от останалите членки на ЕС.

Дали действително аварията в Чернобил е причината за големия брой раково болни, не се знае. Според някои теории има и друга причина и тя е в лошото качество на храната, която ни доставят от Запада.

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар