Топ адвокат: Как може да се дава публичност на секретно доказателство преди изобщо да е започнало каквото и да е наказателно производство или проверка поне?

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Потресен съм и обезверен отново! Как е възможно прокуратурата, не за първи път да разпространява произволно в пространството СРС- та с участието не на кой и да е, а на действащия държавен глава Румен Радев?

Как може да се дава публичност на секретно доказателство преди изобщо да е започнало каквото и да е наказателно производство или проверка поне?

За информация: ние адвокатите, за да се запознаем с такива доказателства и то в качеството ни на защитаващи конкретно лице подписваме 100 декларации, преминаваме специално обучение за запазване конфиденциалността на съдържанието на СРС-тата, а прегледът се извършва в специално помещение в присъствието на длъжностно лице. Стигнахме дъното на “правовата държава”!

Прокуратурата не спира своите ПР акции на гърба на клетата и овехтяла Темида, която освен, че е сляпа е вече и саката. Очаквах катаклизми след новия избор, но това надмина и най-черните ми прогнози за бъдещето на правния мир. Ако не усещате, клатят се демократичните и правови основи на страната!

Б.р. Коментарът на адв.Харизанов е от личния му профил във Фейсбук.

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар