Топ експерт СЕНЗАЦИОННО: Никога няма да заловят избягалите затворници!

Без категория
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Ни вест, ни кост от избягалите затворници Владимир Пелов и Радослав Колев. Каеквото и да ви говорят, знайте, че към момента МВР не разполага с никаква надеждна следа, по която да ги търси.

Полицията ги издирва вече цяла седмица, но без какъвто и да е резултат.

А с всеки изминал ден, шансовете двамата опасни рецидивисти да бъдат заловени – намаляват, предупреди днес експертът по сигурност проф. Николай Радулов.

 

Владимир Пелов е особено опасен, тъй като няма какво да губи – той е с 30- годишна присъда без право на обжалване. Има четири убийства в досието си и животът за него не е ценност.

Дано само да няма невинни жертви, заради немарливостта на властите, които допуснаха скандалното бягство от Централния софийски затвор, коментира още експертът.

Не е нормално да няма оставки на най- високо ниво след подобно абсурдно произшествие, категоричен е проф. Радулов.

Бяха уволнени шефът на затворите Свилен Цветанов, както и шефа на Софийския централен затвор Петър Кръстев. Но защо прекият им ръководител и човекът, който ги е назначил, министърът на правосъдието Цецка Цачева – се покри? . МВР-министърът Валентин Радев също запази поста си.

И дори определи като „нечестен“ призива той и Цецка Цачева да подадат оставки заради избягалите затворници. Защото не била само тяхна вината за срамната издънка. Редно било вината да се сподели от всички (включително и от всички министри на ведомството от 89-та г. насам).

ГЕРБ използва ситуацията като контра срещу протестите на надзирателите за по-високи заплати. Управляващите нарочно принизяват справедливите искания на надзирателите и се опитват да прехвърлят вината за разбитата система върху тях, смята проф. Радулов.

Но всъщност надзирателите не протестират само за заплати. Ето ви само един казус: Ако един тъмничар бъде убит на работното си място, държавата не помага на семейството му по никакъв начин.

Т.е., исканията са свързани с нуждата от реформи в сектора, с нуждата да бъдат наети повече служители в затворите, тъй като към момента броят им е крайно недостатъчен. И чак на последно място, става въпрос за пари.

Но управляващите се опитват да насъскат обществото срещу служителите в ресора, като внушават следното: „Те протестират за пари, а нищо не вършат“. Същото беше и с учителите, и с лекарите, и с учените от БАН, ако си спомняте“, продължава Радулов.

„Държавата дава знак, че не се интересува нито от съдбата на отделния гражданин, нито от обществото като цяло“, заключава проф. Радулов. И едва ли някой ще го опровергае.

 

Да. Държавата България е оставена на автопилот. И когато катастрофира и се разбие, управляващите от ГЕРБ са последните, на които ще им пука. Бойко Борисов и кохортата му са ангажирани от Запада като колониална администрация на Територията.

А Той лично заработва с про-западен слугинаж на международната сцена. Казано с други думи, Борисов търчи из Западните Балкани и лъже лидерите им, че ще им е много добре, ако се присъединят към ЕС и НАТО. Премиерът почти не се свърта в България, за да си заработи пред Господарите следващия пост – президентския.

А кой се занимава с вътрешните дела на страната? Отговорът е: Никой! За шайката ГЕРБ България е само територия, която им е дадена от Запада да надзирават.

Няма значение колко души ще останат, колко ще се махнат. Недоволните имат изход – да напуснат територията. А оставащите – те саили прекалено възрастни, или прекалено глупави, или просто обичат да живеят в кочина. Има и такива. Все пак е въпрос на вкус и светоглед.

Прави ли ви впечатление, че ГЕРБ от години дори не си правят труда да говорят за каквито и да е „политики“? Не говорят за… перспективи, за… бъдещето на страната, на населението?

Няма и да кажат нищо по тези теми. Защото такава е глобалната западна заповед. Единствената им функция е да имитират управление. Затова и ГЕРБ са се заели да осребрят на 100 % властта, дадена им от Запада.

Че не се знае докога ще са те. Затова и хич не им дреме, че двама убийци са избягали, разхождат се на свобода и могат да наранят някой невинен човек. Цялата държава е впрегната единствено и само в доходоносни и мащабни далавери в полза на управляващите, като сделката с ЧЕЗ. Например.

Автор: Надя Колева, Skandalno.net

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Вижте още
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар