Топ журналист: Изпратихме най-наглия парламент, лека му пръст

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Изпратихме найнекомпетентнотонайслаботонайразделенотонайнаглото Народно събрание (44-о поредно). То изгуби всякакво довериеразби всички очаквания за почтеностуби вярата в парламентаризма.

 

Ако беше предприятие, нямаше да може да продаде произведеното дори на пазар за стоки втора употреба. Напънът за Велико народно събрание бе най-унизителният опит за удържане на властта. Управляващите отхвърлиха протестите, отделиха се от медиите и наместиха парламента в Партийния дом.

Да не говорим за медийния законкойто беше ту внасянту изнасяна за избора на членове на медийния регулатор нямам думиТака се стигна до раздаване на пари от джипки и диалог с обществото през ФейсбукТам няма неудобни въпросиГотов въпросготов отговор.

Последното заседание на парламента беше неприсъствено за опозицията. Логичен завършек на пълното пренебрежение на политическия диалог, толерантност и далновидност.

Срамът е общние всички сме съучастници с мълчанието сиВървим ли към нов срамРешенията са личнипоследствията общиГласувайтеза да не се срамувате и от себе си.

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар