Топ криминалист: Смъртта на Силва Зурлева много прилича на онова с Ваньо Танов и Мишо Бирата

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Експерт криминалист коментира темата със смъртта на Силва Зурлева преди минути със следният текст във Фейсбук:

“Изчаках да видя вечерната емисия на “Нова телевизия” да видя дали ще изпратят репортер на мястото на събитието в село Ковачевица община Гърмен, мога да заявя смело, че нямаше такъв. Нова показаха новината и толкова, все едно тази жена не е била директор на тази медия в продължение на 20 години.

Съжалявам за загубата и за онова, което ще напиша, но всичко около тази смърт много ми напомня на смъртта на Ваньо Танов и Мишо Бирата. Не знам дали Силва Зурлева се е противопоставяла на сделката на Домусчиев за Нова телевизия, но знам, че тя наистина си държеше на думата и години наред правеше и невъзможното хората по един или друг начин да научават истината.

Днес вече е няма дали е получила инфаркт, дали се е подхлъзнала по стълбата за много хора няма да има значение, но за мен лично онова, което се подава към медиите от МВР е повече от мистично.

Не всичко е такова каквото ни го представят и се надявам един ден истината да излезе наяве, защото тези неща които в последната една година се случват в България и не се представят като любовни драми и битови инциденти определено не са такива.

Дали някой се е притеснил от нещо и това е сложило край на живота на г-жа Зурлева няма как да знам, но в едно съм сигурен МВР в момента прикриват част от истината и нещата покрай този случай започнаха да ескалират в социалната мрежа.”

 

източник: https://bulbulgnewsbgg.blogspot.com/2020/01/blog-post_41.html

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

One thought on “Топ криминалист: Смъртта на Силва Зурлева много прилича на онова с Ваньо Танов и Мишо Бирата

Вашият коментар