Топ лекар: Болни ученици, няма, има само подплашени родители

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

“Днес, главния санитар на България, убеди игнорантите от Министерски съвет да удължат , сами правото си да ни управляват със заповеди. защото им се услади. За това този ще си понесе отговорността. Кунчев си позволил да даде мнение и на стената на жена ми, непрофесионално и доста посредствено, щото на моята не може.

Смениха дневника на Таня Савичева, кой кога умрял по нея в Ленинград, с дневника на посредствените лекари от РЗИ-тата в страната – кое училище как се казва , скоро ще разберем за всеки град. Болни ученици, няма, има само подплашени родители , дето изследват или искат да се изследва детето им. С ПСР – най -неточния метод за намиране на РНК. Вирусна или каквато и да е! Недоучили биология в училище , обикновено млади и неопитни. Престъпно поведение от РЗИ, и уплашени учители, които също малцина са с някакви оплаквания. Отразителните медии, като Нова, бТВ, БНТ и общо взето , претендиращите за национални , от сутрин до вечер ме облъчват с цифри, които всеки обикновен човек, може да си направи изводите.
Няма нищо в обществото след като няма болни , а 4000+ като активни носители на нещо не са мръднали.
Мръднали са обаче много , други хора.
На учителите им хареса да не стават в 7 и да ходят на училище, на децата също , молят се за карантина.
Логика няма, медицинска, щото болни няма! БЛС си мълчи или дрънка глупости. Време е е не само да обявим протест за маските, а да поискаме оставките не Кунчев, Кантарджиев и Мутафчийски! Забелязахте ли че не НОЩ , Кунчев ,без доклад, който дължи по закона за здравето, но само веднъж написа, а само с три точки поиска и получи 30 ноември за да безчинства , плаши, глобява, с всичките си РЗИ сламени чиновници!.
Децата са най – потърпевши!И РЗИ са се изучили: пускат предписание на детето за карантина и го плашат с глоби и т.н. особено ако е над 14. Тези хора са много големи мръсници. Непълнолетните са най – уязвими. Казват им че след ч4 ги глобяват. Особено такива са онази В Ямбол, Благоевград, София-град медицинския щурмбанфюрер Пенчев. Няма да остана безучастно гледащ как ми провалят децата! Ще се организираме до няколко дни, не само за протест за маските ,а за цялостните мерки, които са неадекватни , психо-репресивни и антихуманни. Нито Кунчев , нито който и да е може да ми предпази живота, с глупостта си, само може да го застраши!
Призовавам ОПЛ на учениците – предпазете пациентите си! И признайте , че епидемия няма, защото всяка епидемия в страната е обявявана заради вашите доклади знания и наблюдения! От каквото и да е. КОВИД 19 епидемия в България няма! Данните го показват, дори да са ПСР неточни, са все нещо като данни!
НЕ ПОЗВОЛЯВАЙТЕ ДА БЪРКАТ НА ДЕЦАТА В ГЪРЛАТА и НОСОВЕТЕ, неопитни и невежи РЗИ служители, които имат основна дума в РЕЧНИКА СИ – ГЛОБА!
Ето и предписанието за карантина на медицинската фашистка от Русе, инсп . Галена Цонева, дадено на 14 годишно дете, което се е побъркало от заплахите за глоби от хиляди левове, които тя не носи!
Оставка за Маргарита Николова,шеф на РЗИ русе и тази недоучила инспекторка, колежка на ДюДю.”

Това написа във Фейсбук д-р Георги Тодоров.

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар