Тошко Йорданов

ТОП НОВИНАТАТошко Йорданов вдигна лют скандал на Би Ти Ви и им каза в очите кои партии обслужват! Обвини директно ПП в корупция

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Депутатът от ИТН Тошко Йорданов се скара на репортерката на bTV, която го спря с въпроси на входа на Народното събрание в последния ден от работата му. Причината беше, че не му хареса начина, по който го питат за причините за разпадането на мнозинството. След като Йорданов заяви, че преговорите за ново правителство са пропаднали зарада записа на Христо Иванов и нарече няколго пъти Георги Свеленски от БСП „лъжец”. Журналистката обаче го попита как ще коментира обвиненията на бившите партньори в мнозинството, че ИТН са виновни за разпадането му.

„Колежке, вие не казвате, че Свиленски или Христо Иванов казват нещо, а го заявявате като факт. Внимавайте как си формулирате въпросите”, скара се депутатът на репортерката. След това тя се опита да смени темата и насочи разговора към очакванията на ИТН за следващите избори.

„Ще влезем, колкото влезем”, отряза я Тошко Йорданов, който заяви, че те не са като останалите партии и няма да правят прогнози, а просто ще излязат пред избирателите си с това, което са направили.

Ако „Продължаваме промяната“ са леко попречистени, вероятно следващият парламент ще се случи, каза Тошко Йорданов. Доскорошният коалиционен партньор на кабинета обвини партията на Петков и Василев в корупция.

 


Коментари

Коментара

There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар