Топ скандал зрее с външно министерство: Закриват ли посолството ни в Mосква?

България, Свят
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Топ скандал зрее с външно министерство на България като искат да продават посолството ни в Москва!

За това от Москва алармира Борис Анзов от „Медия Мост България“ и партньор на информационна агенция Булпресс.

Ето и сигналът:

„Добро утро от Москва!

Бия тревога, искам да ви информирам, че Българското Външно Министерство иска да продава част от Българското посолство в Москва на Руски лица! Поради това, че било голямо и трудно за поддръжка! Моля направете справки и изяснете случая!

Недвижимостта до Българското посолство в Москва струва 10 000 евро за квадратен метър.
Обикновено всеки се опитва да строй, а ние искаме да продаваме своето държавно имущество в чужбина!

Искам също така да напомня, че България вече си продаде българския културен център в Москва и в момента се намира под наем в центъра на Москва в руската библиотека на чуждестранната литература, където годишно плащат по мой данни около 100 000 хил. евро годишно наем. Вместо да ползват зданието на Българското посолство или Търговският Център без да плащат наем. България също си продаде много сгради в това число и в центъра на Берлин.

В случая защитавам националните интереси и се борим за България!

А не някой наш министър да получи тлъста комисия от продажбата на Българското имущество в Русия. С уважение Борис Анзов“ Изпращам Ви и материала от вчерашния брифинг по темата с Мария Захарова относно продажбата на Българското посолство в Москва, което се намира на ул. Мосфильмовская 66 -един много скъп район на Москва.

Соломон Паси в свое изявление в бг пресата относно изгонените дипломати каза, че това е един от способите, чрез изгонване на Руски дипломати да съкратят и Българския раздут щат в Москва на Българската дипломатическа Мисия. Също така изместиха и приемането на визи от Българското консулство във Визов център, за когото се твърди, че някой български чиновник за цялата тази работа е получил една комисионна.

При своята визита в Москва Екатерина Захариева, получи от своя Руски колега Сергей Лавров Акт за собственост на Българското Посолство. При наличието на акт за собственост означава, че могат да продават. Свободно да се разпореждат.
С уважение Борис Анзов, Медиа Мост България.

Скъпи сънародници, на фонът на измислените шпионски, скандали на фона и на ерозиралите връзки с Русия може ли това да е официалната позиция на България, че е време да закриват и посолството ни там като сега ще продадат една час, а после какво – другата и край, така ли?

Това министерство не трябва ли да изгражда връзки с Русия политически, икономически и културни, не трябва ли да създава социални мостове между нашите народи, а то създава само напрежение и скандали?

Сега и посолството ни да продават, какво е това, има ли кой да се самосезира в България?

източник: topscandal.info

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар