Топ съдия: Единственият начин да не излязат гербавите сметки е МАСОВО ГЛАСУВАНЕ на 4.04.2021г.!Единственият начин да не излязат гербавите сметки е МАСОВО ГЛАСУВАНЕ на 4.04.2021г.!

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Единственият начин да не излязат гербавите сметки е МАСОВО ГЛАСУВАНЕ на 4.04.2021г.!
Техните гласове, купеният вот и фалшификациите им осигуряват не повече от 1 млн гласове.

Всеки глас е нужен за да се изхвърлят от властта българоубийците.
И не казвайте ,че няма алтернатива.

Това е удобна теза за управляващите, която ще развиват с всякакви средства – компромати медийни внушения , съдебни производства и т.н. до датата на изборите.

Ако гнева ви остане в зоната на домашния комфорт и в постовете ви във фейсбук ще си произведем същото, облечено във формата на още по- страшна диктатура!

Борисов ще използва и пандемията за да умножи страховете ни с едничката цел да останем по домовете си.Да пазим жалкия си и тъжен живот който не струва пукната пара за управляващите.

И уверявам ви, ако на 4.04.2021г. треперещи за живота си , не отидем до избирателните урни и не гласуваме против статуквото, сами ще поставим на челото си позорното клеймо на родоотстъпници!

И ще приключим живота на поколенията след нас защото БЪЛГАРИЯ ще бъде безвъзвратно загубена!

Времето е такова – време на голям изпит на ценности, воля и сила.Време за голяма омраза, но и за преданост и непоколебимост.Гранично време – между свобода или смърт.

Длъжни сме да сринем всеки и всичко, което унищожава земята, горите, водите и въздуха , хората, които обичаме, които сме загубили и които ще дойдат след нас – всичко което се събира в една думичка- Родина.
Всеки глас е значим!

Всеки глас е куршум в туловището на звяра!
Време е за 6 милиона куршуми!

Това е пътят към свобода и справедливост!

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар