Тоталитарният диктаторски режим на ГЕРБ показа какво чака всеки, дръзнал да им пречи!

Без категория
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Живеем в тотален диктаторски режим. Режим на онези, които бяха в БКП и ДКМС за власт и привилегии. Режим на екземпляри, за които властта е начин на съществуване и биха убили, за да са на власт. Живеем в диктатурата на ГЕРБ – еманацията на псеводемокрацията в България.

Показа ни го вчерашното активно ченгеджийско мероприятие с ареста на кмета на район Младост в столицата. Мероприятие, толкова пошло и толкова елементарно тъпо изиграно, че бие по идиотизъм и малоумие „отравянето“ на Скрипал във Великобритания.

Що за малоумник трябва да си, вземайки подкуп, да го направиш на публично място?

Що за дебил трябва да си, за да оставиш торбата с парите в багажника на колата си?

Само, че Десислава Иванчева не е нито малоумна, нито дебилна.

Десислава Иванчева просто пречеше. Пречеше на мафиотската тоталитарно диктаторска партия ГЕРБ. Пречеше на нейните псевдобизнесмени да застроят всяко кътче на Младост.

Да ги запитаме идиотите от оная смешна комисия против корупцията, прокуратурата и ченгетата няколко прости неща:

Като как знаехте, че в точно този плик са парите? Ако не сте имали предварителна информация, ако не сте знаели от автора на сценария кой е точно плика, то бихте проверили всички.

Като как Антон Тодоров, оня провалил се депутат на диктаторската партия беше на мястото на задържането? Явно е знаел предварително. Логично си задаваме и въпроса дали не е един от авторите на този идиотско малоумен сценарий? Той е спец по мафията. Нали писа книга за същата тая диктаторска мафия, част от която е и той, вече.

Като на мястото беше екип на слугинажна на диктаторската партия ГЕРБ телевизия? Явно са чакали скрити зад ъгъла да им дадат сигнал за начало на идиотско малоумната пиеска с главен сценарист Цветан Цветанов.

Кому беше тази показност и тотално нарушаване на всякакви процедури и права на човека? Беше нужно на тоталитарно мафиотската партия ГЕРБ, за да покаже нагледно какво го чака всеки, дръзнал да пречи на тази долна, нагла и безочлива измет да граби, да краде, да тероризира.

Е, българи, разбрахте ли какво готвят псевдокомунистите и псевдокомсомолците, настоящи псевдодемократи, а иначе казано настоящи фашисти, на всеки дръзнал да им се опълчи, да е против кражбите им, против долнопробно мръсните им игрички? Разправа – публична, грозна, нагла и безочлива.

Това, дами и господа! Живеем в диктатура. Диктатура на посредствеността, на безочието, на наглостта, на перверзията и простащината. И тази диктатура се нарича ГЕРБ.

П.П. По-правилно на служебното облекло на Цецовото спецзвено да пише “Комисия за защита на корупцията на ГЕРБ”

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Вижте още
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар