Тотална кочина и диктатурата на Хунтата вилнее в България.

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Иван Гешев демонстрира „шаечната си каскетова правда“ пред медиите и обяви, че Васил Божко е обявен за издирване, издадена е европейска заповед за арест на Васил Божков и срещу него са повдигнати 7 обвинения: ръководител на ОПГ, за принуда, за изнудване, за опит за подкуп, за подбудителство за престъпление по служба.

Гешев издекламира как според него “крайно време е този криминален преход да приключи”, като в този преход, естествено, липсва Бойко Методиев Борисов и мутряшката му Хунта, изрецитира и колко пенсии били нам си колко милиона, като че е говорител на болшевиките.

И как Гешев, като един Ленин, ще експроприира от богатите, като тези богати, разбира се, изключват Бойко Борисов и заобиколилите го мутри, които го крепят на власт, и които не са от прехода, разбираш ли.

Тотална кочина и диктатурата на Хунтата вилнее в България.

Спасявайте се докато можете.

Afera.bg

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

One thought on “Тотална кочина и диктатурата на Хунтата вилнее в България.

  • Гешев, имаш тежка форма на маниакално-депресивна психоза, придружена с биполярно афективно разстройство!!!! Имай предвид, че лечението е дълго и трудно, започвай веднага!!!! Иначе те чака затваряне в психиатрията !!!!!

Вашият коментар