Тото Кутуньо на косъм от смъртта

Главните новини
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Италианският изпълнител Тото Кутуньо се размина на косъм със смъртта. Звездата можело да бъде един от пътниците на падналия руски самолет на Колета, разказа самият той в профила си във Facebook.

“Новината за самолета, паднал в морето до Сочи, ме разтърси. На борда беше хорът на Червената армия. С тях съм преживял незабравими моменти както в Русия, така и на Фестивала в Сан Ремо през 2013 г. Бяхме станали големи приятели и имахме проекти и за бъдещето… В действителност преди месец се свързаха с мен за същия концерт с тях за края на годината за руските военни части в Сирия. За жалост и ЗА КЪСМЕТ отказах, защото имах друг ангажимент. Съдбата пожела сега да съм тук и да ви разкажа за това. Слава Богу…”, написа Тото Кутуньо.

Италианският певец, който живее в Лигурия, изпя на сцената на Фестивала в Сан Ремо през 2013 г. заедно с хора на Червената армия един от най-популярните си хитове “Л’италиано”. Сам или с група Кутуньо е участвал 15 пъти на фестивала и е бил шест пъти втори и един път трети в класацията.

Източник: inews.bg

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар