Тошко Йорданов нагъл: Жестовете от ИТН приключиха

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Другите партии няма да получат подкрепа от нас. С такава закана започна интервюто си депутатът и заместник-председателят на ПГ на ИТН Тошко Йорданов пред БНТ.

Водещият на БНТ предразположи Йорданов, като го запита дали е минал покрай бариерите на телевизията. Йорданов му отговори, че оттам е минал, като и двамата направиха асоциация с бръснатите глави през 90-те години. Йорданов обаче недоумява дали новата му прическа е най-важното, което се случва през седмицата. Според Йорданов истината е, че трябва да се отиде на избори, ако не бъде подкрепен кабинетът на ИТН. Жестовете от ИТН приключиха, подчерта той.

След това Йорданов започна метафорично, че кандидатурата на Петър Илиев е само повод да не подкрепят ИТН. Ако не е бил той, щял да бъде Пламен Николов, Иво Атанасов, Дядо Мраз или Снежанка. Той определи Татяна Дончева като патологичен лъжец, защото всички от ИСБНИ искали постове.

Петър Илиев няма никакви връзки с Барбадос. Петър Илиев не е член на пловдивска масонска ложа. Петър Илиев е извън мейнстрийма на жълто-десните павета. Петър Илиев е адвокат на годината, а кантората му е била обявена за кантора на годината, коментира Тошко Йорданов нашумялата тема покрай кандидатурата за вътрешен министър на ИТН.

Според Йорданов партиите на протеста са предатели и приказките им струват едно голямо нищо. ИТН не са стандартна практика и големият враг за тях се казва ГЕРБ. От историята знам, че след като се справиш с големия враг и го изхвърлиш от управлението на държавата, тогава  било логично партиите да си мерят идеологиите, категоричен бе Йорданов.

„Изправи се, насам, натам са предатели и хора, които лъжат. ГЕРБ и ДПС са ясни – ние сме противници, но с Изправи се – те твърдяха, че сме на една страна на барикадата, но ни забиха нож в гърба“, изтъкна Йорданов и добави, че един предател не заслужава капка уважение.

Той посочи, че глупостите, които говори Мая Манолова за ГЕРБ и ДПС са думи на психично, но не е сигурен какъв точно човек.

За критиките на служебния вътрешен министър Бойко Рашков, отправени към ИТН, Йорданов запита като какъв се изказва служебният министър, който явно умира от желание да остане министър за още три месеца. Кабинетът от ИТН се подрежда от ИТН, каза Тошко Йорданов. Той попита тогава кой стои зад ДБ, зад БСП, зад ГЕРБ и зад ИСБНИ?

Тошко Йорданов увери, че няма напрежение между ИТН и президента Румен Радев. ИТН ще мислят как да насрочат евентуалните предсрочни парламентарни избори, като ще преценят след гласуването на проектокабинета им в пленарна зала в сряда.

Тошко Йорданов не знае дали проектокабинетът на ИТН ще мине, защото всичко е в ръцете на „Демократична България“.

 

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар