Тошко Йорданов съсипа управляващите: Лена опищя Вселената за КЕВР и после законът падна в Конституционния съд! Питайте ги тях защо отиваме на избори

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Председателят на парламентарната група на „Има такъв народ“ Тошко Йорданов отправи остри критики към бившите си коалиционни партньори от ПП, БСП и ДБ и заяви, че те са виновни за провала на преговорите и за отиването на предсрочни избори.

„Оригиналният закон, с който променяхме КЕВР, беше внесен от мен и от Андрей Михайлов. Лена Бориславова опищя Вселената, крещя на Ива Митева да премахнем параграф 7 в този наш закон. И въпреки че Ива Митева не беше съгласна, понеже бяхме коалиционни партньори се съгласихме. Изтеглихме нашия закон и се внесе нов, който падна в Конституционния съд“, каза още той.

По думите му не е имало никакви истински преговори. „Те са се разбирали извън преговорите кой да е министър-председател, кой да е министър“, негодува Тошко Йорданов.

„Прекалиха и развалиха преговорите. Ходете и питайте защо сме на избори“, завърши председателят на парламентарната група на ИТН.

Коментари

Коментараloading...
There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар