Тошко Йорданов: Унизително е такова недоразумение като Борисов да е министър-председател

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Водещият на предаването „Студио Хъ“ по 7/8 ТВ Тошко Йорданов се изказа остро срещу днешна постъпка на премиера Бойко Борисов, който пусна клипче как показва магистрала на здравния министър Костадин Ангелов и шефа на „Пирогов“ Асен Балтов.

„Днес за наша всеобща мъка премиерът Бойко Борисов отново яхна джипката.

Натовари като куфари шефа на „Пирогов“ и здравния министър и ги подкара да им показва новата магистрала за Сърбия. Сега, на въпроса чий го дирят здравния министър и шефа на „Пирогов“ на пътно строителство, нямам никаква идея. Но явно не могат да откажат и да кажат „не“. Та, на тази екскурзия премиерът изръси една торба бисери и един бисер се отличи – той гордо каза, че работата носи свобода. Този лозунг е стоял на концлагера Аушвиц, в който умират над 1 100 000 човека“, каза той.

„Унизително е за нас като българи такова недоразумение като Бойко Борисов да е министър-председател, да е съсредоточил толкова огромна власт в ръцете си, да определя нашия живот и живота на децта ни. Унизително е, че още го търпим и още по-унизително ще бъде ако не го разкараме на следващите избори“, заяви още водещият.

Източник: Petel.bg

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар