Тошко

Тошко Йорданов хвърли бомба в ефир: Може да излязат записи какви хора с пици или нещо друго са влизали в МС. БСП върши работата на Киро и иска главата на шефа на ДАНС

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

БСП върши мръсната работа на Кирил Петков. Защото аз присъствах, когато премиерът поиска главата на шефа на ДАНС. Защото, аз нямам доказателства, но може да излязат някакви записи за някакви хора с пици или друго нещо. На Петков бяха думите, че ще се види кой е влизал в МС“, разкри в ефира на БНТ шефът на парламентарната група на ИТН Тошко Йорданов.

„Кирил Петков не е българин. Той е изключителен лъжец. Има такива хора, които искат да са герои във всяка една ситуация. Ние не сме скарали за постове и пари. А за Северна Македония, защото имаха двойна политика“, поясни той.

Тошко Йорданов за поред път потвърди тезата си, че Кирил Петков използва службите за натиск. „Той е натиснал ДАНС да намерят руснаци с мотива „Тия ще ме свалят“. Призна си и че е искал информация за Каримански, само и само да му провали кандидатурата за шеф на банката“, поясни Йорданов.

По думите му е несериозно да поставят условия с кого от ИТН да говорят, гледайки на депутатите като овце. Коментира, че няма да намерят други такива при тях, правят коалиция на предателите.

Може да са им обещали да ги вкарат в листите им, иначе не виждам как тези ще продължат да бъдат депутати, каза Тошко Йорданов.

Той допълни, че обажданията продължават, като натискът сега е през приятели. Кирил и Асен мислят за хората и за партията все едно са фирма и купувайки депутати, купуват акции. А то не е така в политическите партии.
Постъпката на Виктория Василева е достойна, каза, че ще си изпълни ангажимента към ИТН. Така Йорданов коментира желанието на Василева да напусне парламента.

Коментари

Коментараloading...
There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар