Трагедия! Мента забравила да напише кой ще определя курса на лева към еврото в новият закон…

България, Свят
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Менда Стоянова определено ни обясни, че закона за БНБ ще се промени, а левът вече няма да е фиксиран твърдо към еврото, а стойността му ще се определя от останалите членки на Еврозоната.

Според нея и Герб това давало повече шансове на България да се развива икономически, но реално според икономисти това буквално застрашава българската икономика и спестяванията на хората.

Всъщност никой не ни гарантира след промяната в закона стабилността на лева, а твърденията на Менда Стоянова са пълен абсурд, коментира виден експерт в банковото дело в България и добави, никъде в закона не е записано как ще се определя курсът на лева към еврото и кой ще го определя, БНБ или Европейската централна банка.

Според Менда Стоянова обаче, това няма голямо значение, защото при всички случаи курсът на лева към еврото ще остане стабилен, а всички разговори в момента са спекулации и фалшиви новини, които целят дестабилизация на стабилното правителство на България, което все повече се доближава до Еврозоната, но явно на някой не му харесва България да стане член там.

източник: https://bulbulgnewsbgg.blogspot.com/2020/01/blog-post_607.html

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар