Трагедия! Родители сложиха край на живота си, след като малкото им момче почина от рак

Свят
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Има някои неща на този свят, които дори не искаме да си представим. Загубата на детето ни е едно от тях.

Попитайте всеки родител и той ще ви каже, че това е най-дълбокият им страх.

В крайна сметка децата ни ни променят, когато се раждат, по начини, които са трудни за обяснение на някой, който не е споделил същия опит.

Те просто се превръщат в светлината на живота ви и затова възможността тази светлина да изгасне хвърля сянка, твърде тъмна и ужасна за коментиране.

Това със сигурност не става по-страшно от трагичната история на двойка в Румъния, която отне живота си, след като загуби сина си, заради рак .

Двойката, която не се споменава поименно,, беше намерена близо до тялото на деветгодишното си момче, Кристиан Димитрис Арава, в апартамента им в град Констанца, Румъния.

Съобщава се, че синът им е загубил битката си с рака малко преди двойката да реши да сложи край на живота си. 46-годишните родители бяха намерени от съсед.

Прокурорът Садич Зафер казва, че изглежда мъжът и съпругата му са починали от самоубийство по един и същи начин. Тялото на жената е намерено да лежи до тялото на

Кристиан, покрито с одеяло. Междувременно мъжът е открит в кухнята.

Говори се също, че малко преди смъртта им двойката написала прощално писмо от 13 страници, в което подробно описва как са се борили със стрес, мъка и сърдечна болка, откакто момчето им е диагностицирано с мозъчен тумор.

Майката на Кристиан пишела публикации в блог преди седем години, като обяснявала мъките си.

„ Имах чувството, че умирам, когато чух диагнозата. Не мога да изразя болката, която двамата родители изпитват, когато откриват толкова ужасни новини за детето си. Той беше само на две години. ”

За съжаление състоянието на Кристиан с времето се влоши. Туморът продължи да расте въпреки най-добрите усилия на хирурзите. В крайна сметка се сметнало, че операция ще бъде невъзможна.

Публикуването на блога на майка му приключва с: „Единствената ни надежда, че Кристиан е късметлийско дете и туморът ще спре да расте, сега е разбита. Мисълта, че всеки миг може да бъде фатален, ме подлудява. ”

Такава трагична история и тази, която напомня как всички ние трябва да бъдем силни в борбата с рака.

Само чрез решителни усилия и продължителни изследвания можем някога да се надяваме да победим тази болест, която ни е лишила от толкова много животи и разбити семейства завинаги.

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар