Манолова Фандъкова

Тренд: Балотаж в София ще има и той ще е между Фандъкова и Манолова

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Когато говорим за пол, то той няма да има значение за местните избори. 30% от анкетираните избиратели са посочили, че предпочитат мъже начело на градовете.

В последните години има ръст на избирателите, които искат млади кандидати. Най-голяма част от избирателите заявяват, че за тях обаче, възрастта е без значение. Това заяви политологът от „Тренд“ Димитър Ганев пред izbori.bg.

„За хората ще е важна предизборната кампания“, каза още той.

„И Манолова, и Фандъкова имат управленски опит. Фандъкова има опит в това да разпределя голям бюджет. За хората е важен не само управленският опит, но и моралните качества. И Фандъкова, и Манолова не са замесени в тежки корупционни скандали“, допълни Ганев.

„Балотаж ще има и той ще е между двете дами. Мая Манолова и Йорданка Фандъкова са най-рейтингови. Това ще им създаде добри позиции. ГЕРБ има предимство в София, но то не е толкова голямо. Манолова знае, че ще има повече подкрепа от десните, ако се дистанцира от БСП. Част от твърдият електорат на БСП не биха гласували за никого, ако Манолова се дистанцира крайно до тях“, разкри политологът.

„И на тези избори ще има протестен вот, който ще е в полза на Манолова. Резултатът в София ще покаже големият победител и за страната“, допълни Ганев от „Тренд“.

„Цветанов познава много добре партийната машина и знае, че ако даден кандидат няма доверието на хората в щабовете, може да настане хаос“, завърши Димитър Ганев.

Абонирайте се за Informiran.net!
Последвайте нашия Telegram канал: https://t.me/informiranКоментари

Коментара


loading...There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар