Треньор на Лудогорец: Предоволен съм предвид сгъстения цикъл – БГ Футбол – efbet Лига

Технологии
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Един от помощник-треньорите в Лудогорец – Алекси Желязков изрази задоволство от успеха 2:0 над Царско село в 14-ия кръг на efbet Лига. Специалистът заяви, че не вижда причина за притеснения предвид големия брой пропуски пред вратата на противника, тъй като – по негови думи – е трудно да се търси пределна мотивация в подобен сгъстен цикъл от срещи, през какъвто преминаха разградчани напоследък.

„Може би хората са очаквали по-изразителна победа, но за нас в щаба това не е изненада. Играем на 3 фронта, през 2-3 дни имаме мач и е трудно във всеки от тях да се търсят пределната мотивация и мобилизация. Предвид сгъстената програма съм предоволен от това, което показахме”, коментира Желязков пред DIEMA SPORT.

„Натоварването е доста голямо и преди всеки мач се вижда до каква степен футболистите са готови за следващия. Още повече, че следващите мачове са важни. Преценяваме кои футболисти са в най-добро състояние. Смея да твърдя, че ротациите се получават доста добре.”

„В някои от мачовете – и особено в евротурнирите – показахме 90-100 процента успеваемост (пред гола – б.р.). Имаме доказани футболисти, които пред вратата могат и знаят как да играят. Да, днес имахме доста положения, които не успяхме да отбележим, но това го отдавам на непределната мотивация в този сгъстен цикъл от мачове.”

„Кешеру искаме да бъде възстановен на 100 процента. Това беше и причината в последните мачове да не играе. Оттук нататък медицинският екип прави всичко възможно, за да бъде готов той за игра в следващите мачове”, добави Желязков.

Източник: gong.bg

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Вижте още
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар