Васил Терзиев

Трети ден столицата на България – София, е в капана на снежно бедствие, а общината не може да се справи с възникналите проблеми

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Трети ден столицата на България – София, е в капана на снежно бедствие, а общината не може да се справи с възникналите проблеми.

Почти на всеки час изскачат нови и нови потресаващи снимки за нехайството на кмета Терзиев и колегите му.

Най-активни в критиките срещу Столична община се оказаха… от ГЕРБ. Партията, с чиито гласове той стана кмет на София, не спира да показва поразиите му още от първия ден, след като стана кмет.

Поредната публикация по темата е на националния координатор на ГЕРБ Никола Николов. На снимката се вижда прекършена улична лампа, паднала на пътя. Макар и стълбът да се е счупил на две, лампата продължава да свети, което означава, че има електричество и я прави опасна за преминаващите в близост граждани.

Към снимката Николов прилага и пост на Васил Терзиев от преди снеговалежите, който гласи следното: “Заради прогнозата за обилни снеговалежи искам да успокоя софиянци, че службите и фирмите, ангажирани с почистването на Столичната община, имат пълна готовност да реагират навреме и да осигурят нормалното и безопасно придвижване на граждани и автомобили”.

А най-отдолу на снимката областният координатор на ГЕРБ уточнява: “ул. Йосиф Цанков”, кв. “Лагера”, 3 дни никой не премахва опасна лампа.

Снимката му е придружена с хаштаг “СпасихаНи”, който е странен на фона на това, че лидерът на партията Бойко Борисов призова на втория тур да се гласува за Васил Терзиев и на практика го направи кмет на София.


Коментари

Коментара

There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар