Трифонов заплашва нагло: Няма да махна Петър Илиев, да видим какво ще стане

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Лидерът на Има такъв народ Станислав Трифонов обяви, че въпреки съсипващите критики срещу кандидата за вицепремиер от неговото проектоправителство начело с Пламен Николов – Петър Илиев, той няма никакво намерение да го оттегля. Илиев бе подложен на масирана атака, след като даде първото си интервю и блесна с арогантност, агресия и висок тон.

Според Слави той не бил причината ДБ, ИБГНИ и БСП да се канят да не подкрепят кабинета на Николов, а само поводът, търсен от тях да гласуват „против“, защото според Дългия не искали никой да им се бърка в политиката на статуквото. Трифонов предупреди, че и той, като Илиев, бил агресивен.

„По повод на сутрешното интервю на Петър Илиев в Нова телевизия, разбрах, че той се бил държал агресивно. Не видях много хора да коментират това, което той е казал, а коментират как го е казал. Значи, ако разбирам правилно, явно съществуват хора, които предпочитат сладко да ги лъжат, вместо агресивно да им казват истината.

Е, аз не съм от тези хора.

Само да ви припомня, че Петър Илиев е преподавател по конституционно право, говори три езика, не е бил никога във властта, не е бил министър в нито един кабинет на Бойко Борисов, не е участвал в обществени поръчки, не е предлагал Делян Пеевски за шеф на ДАНС, а е бил адвокат на годината.

Запознах се случайно с него, когато правихме референдума и моите впечатления са, че той е смел, отговорен, лоялен, добър баща и добър съпруг. И ако е агресивен, това е явно, когато има причина и основание. А между другото, ще ви призная, че и аз съм агресивен.

Ще кажа нещо и на „Демократична България“, „Изправи се! Ние идваме!“ и БСП. Ако пак ще използвате Петър Илиев, само и само да не подкрепите правителството на „Има такъв народ“, явно си мислите, че никой не прави разлика между повод и причина. Петър Илиев е поводът, който си търсите, а причината е, че всички вие явно сте играчи от статуквото и за нищо на света не можете да приемете някой да ви се бърка в така наречената „политика“.

Ами добре, хайде да видим какво ще стане!“, написа многозначително Трифонов във фейсбук.

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар