Слави Кирил

Трифонов за Нинова: Комунист власт и мандат не пуска

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Комунист власт и мандат на пуска, написа лидерът на Има такъв народ Слави Трифонов по повод интервюто на вицепремиера в оставка Корнелия Нинова пред Би Ти Ви.

Гледах Корнелия Нинова. Моят извод от нейното интервю е следният: “Комунист власт и мандат на пуска”, написа той във фейсбук.

Вижте поста му:

„Току-що г-жа Нинова категорично се позиционира и към отбора на лицемерите. Христо Иванов говори зад гърба й как се е вкопчила във властта и как пак иска да е министър, но тя няма проблем с Христо Иванов, а има проблем с мен. Добре дошла, Корнелия.

Тази вечер лявата г-жа Нинова разговаря с него, с човекът от десницата, който говори нелицеприятни неща зад гърба й и с него ще мисли как да се състави ново правителство.

Правителство, уж за спасението на България, а не правителство, благодарение на което г-жа Нинова да запази

поста си. Ето я разлика между нея и мен – аз власт на всякацена не желая.

В петък казах, че напускаме преговорите и че от “Има такъв народ” не се страхуваме да отидем на избори. Г-жа Нинова обаче не иска нови избори, защото демокрацията може да й отнеме много – поста й на вицепремиер.

Тази вечер г-жа Нинова разговаря и с Кирил Петков. Същият Кирил Петков, от когото тя сне доверието си след изгонването на руските дипломати. Сне го обаче за 24 часа. После всичко пак беше точно. В името на властта. Защото видимо за тези хора властта на всяка цена е по-важна от достойнството.

Г-жа Нинова няма да каже лоша дума за Христо Иванов, няма да каже лоша дума и за Кирил Петков, но не защото е голям държавник, а защото единственият й шанс за власт е да се присламчва към ПП и ДБ и някакси да се надява, че ще се сформира управляващо мнозинство на лицемерието.

Общо взето, както г-жа Нинова продава оръжия за Украйна през трети страни, по същия начин хг-жа Нинова иска да остане във властта през трети страни -през ПП и ДБ. Толкоз за г-жа Нинова.“

Коментари

Коментараloading...
There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар