Трифонов натри носовете на Невена Цонева и Венелин Венков – Лайфстайл

Главните новини
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Трифонов натри носовете на Невена Цонева и Венелин Венков

ФБ/Венелин Венков

Слави Трифонов натри носовете на Невена Цонева и Венелин Венков.

Мълнениеносното решение на Невена Цонева и Венелин Венков да си тръгнат от днес за утре от Ку-ку бенд е оставил екипа на Слави Трифонов в небрано лозе. Тъй като във вокално-инструменталната група на дългия има доста вокали, но няма барабанист, без какъвто не може и да става дума да свири оркестъра, Слави трескаво тръгнал да търрси нов.

Оказало се обаче, че намирането на музикант на ударния инструмент е най-трудното нещо. Все пак екипът на Трифонов вече е избрал заместник на Венко и в момента вървят репетиции.

Веднагически след напускането на Венко и Невена Евгени Димитров – Маестрото започнал да търси техни заместници. Така той се спрял на Николай Тошев, който е част от “Лъки бенд”, съобщи Блиц.

Николай изобщо не се поколебал и приел предложението, тъй като вече бившият му оркестър свири по кръчми, сватби и други частни мероприятия е добър, но не може да се мери със славата на Ку-ку бенд.

Николай Тошев обаче предизвикал същото, като Невена и Венелин, защото оставил колегите си в същата ситуация предишния оркестър. Заради това в момента “Лъки бенд” били изпаднали в паника и усилено си търсели нов барабанист.

 

Източник: inews.bg


Коментари

Коментара

There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар