Трифонов призова за подкрепа на служебния кабинет заради бежанската вълна от Афганистан

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

1 милион мигранти са готови да тръгнат от Афганистан, за да избягат от режима на талибаните, който завладя страната. И тези хора няма да тръгнат нито към Америка, нито към Австралия. Ще тръгнат към Западна Европа, което означава, че България е на пътя им. Това написа във „Фейсбук“ лидерът на „Има такъв народ“ Слави Трифонов и призова за подкрепа на служебния кабинет.

По думите му всички политически партии трябва да направят необходимото и да подкрепят сегашното правителство, за да може то да се справи със задаващата се криза.

„Аз прекрасно разбирам, че това са страдащи хора, които искат да избягат от насилието и шериата. Но ние също ще страдаме, ако ги допуснем до нашата територия. Затова защото талибаните въобще не ги интересуват политическите проблеми на България, а мигрантите – още по-малко“, допълва Трифонов.

Според него Министерството на вътрешните работи и Министерството на отбраната трябва да работят в абсолютна координация – да разположат полицаи и военни на границата, и с всички сили да защитят територията и гражданите на България.

„Ние от „Има такъв народ“ ще направим всичко необходимо да подкрепим и като граждани, и като политическа сила, правителството и президента на републиката, за да се справим на всяка цена със задаващата се криза“, уточнява Трифонов.

 

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар