ТРИ АГЕНЦИИ: Разликата между Васил Терзиев и Ваня Григорова се стопи!

ТРИ АГЕНЦИИ: Разликата между Васил Терзиев и Ваня Григорова се стопи!

Главните новини
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Три социологически агенции обявиха първи данни от паралелно преброяване на гласовете на местните избори в София. Според тях Васил Терзиев има преднина пред Ваня Григорова, но тя е много малка.

При 90% извадка от паралелното преброяване на агенция „Галъп интернешънъл болкан“ на балотажа в София Васил Терзиев („Продължаваме Промяната-Демократична София“(Спаси София) води с 48,2%. Ваня Григорова („БСП за България“) е втора с 47,3% от вота на избирателите.



При 100 процента паралелно преброяване на изследователския център „Тренд“ кандидатът за кмет на столицата от „Продължаваме промяната – Демократична България“ („Спаси София“) Васил Терзиев печели 49% от гласовете в София, а издигнатата от местна коалиция „БСП за България“ Ваня Григорова – 46,8%.






Според данните от 75% паралелно преброяване в София на „Алфа Рисърч“, представени по БНТ, Васил Терзиев, издигнат от „Продължаваме промяната – Демократична България“ (Спаси София), е събрал 48,8% от подкрепата на софиянци в кметската надпревара днес. За Ваня Григорова – кандидатът на местната коалиция „БСП за България“, са гласували 46,2% от гласоподавателите.

Източник: Dir.bg


Коментари

Коментара






There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар