Тръгна досъдебно производство срещу Петър Илиев бъдещият МВР министър от партията на Слави

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Кандидат-вицепремиерът подарил лично тома с копираните пасажи на доц. Киселова

Три сигнала за плагиатство са били подадени в Софийския университет срещу проектовицепремиера и кандидат за вътрешен министър на Има такъв народ Петър Илиев. Един от трудовете, копиран от него, е на доц. Наталия Киселова.

„Аз също имах намерение да подам сигнал, след като бях спомената поименно. Вече обаче е образувано производство и на по-късен етап вероятно ще се наложи да дам писмени обяснения”, коментира преподавателят по Конституционно право доц. Киселова пред Нова телевизия.

Доцентът посочи, че не знае кои са нейните колеги, подали сигналите за плагиатство. Наясно е само, че ще се направи проверка дали те са допустими. „Аз влязох в този скандал случайно. Не съм човекът, дал сигналите на сайтовете, които са правили проверки”, добави тя.

 

Като подарък доц. Киселова е получила книгата на Петър Илиев. „Когато поставих въпроса, че има неща, които ме смущават, проведохме два разговора. Не бях удовлетворена. Тъй като тогава трябваше да продължим да живеем, да го кажем така, аз насочих усилията си към друга посока”, каза преподавателят.

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар