ЗВУЧЕН ШАМАР! Тръмп отказа среща на Цветанов. Не искал да се доближава до престъпници.

САЩ
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Кметовете на Пловдив – Иван Тотев, на София – Йорданка Фандъкова, на Бургас – Димитър Николов и председателят на парламентарната група на ГЕРБ Цветан Цветанов бяха пренебрегнати като участници на молитвената закуска с Президента на САЩ Доналд Тръмп!

Според запознати, администрацията на Тръмп избягвала да се среща и обвързва с национални политици създадени от Барак Обама и Хилари Клинтън, какъвто е Цветан Цветанов и неговият антураж от обвинени в корупция и търговия с влияние съпартийци!

Особено огорчен от пренебрежителното отношение на президента Тръмп останал обвинененият от специализираната прокуратура и разследван от специализирания съд кмет на Пловдив Иван Тотев, който е обвинен в нанасяне на щети на общината на стойност над 1 000 000 лева.

Президентът Доналд Тръмп и неговата администрация имат политика на остро дистанциране от международните протежета, създадени от Барак Обама и задкулисието на семейство Клинтън, каквито са Борисов, Цветанов и партията им.

Тези протежета на порочната администрация на Обама и Клинтън уронват престижа на САЩ по света и в частност у нас в България, където президентът Тръмп се радва на относително одобрение!

източник

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

One thought on “ЗВУЧЕН ШАМАР! Тръмп отказа среща на Цветанов. Не искал да се доближава до престъпници.

  • Законите в страната Бг са двулицеви: едното лице е шарено и бляскаво за пред света; другото лице е сиво и лъскаво за партиино пързаляне и политическо преследване на неудобните! Двулицеви станаха политиците и подобие надолу до хората.

Вашият коментар