Тръмп подмина Борисов, защото много добре знае, че срещу него стои наркотрафикант, контрабандист и подъл банков обирджия

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Николай Марков:

Банкянско парвеню!

И като такова, няма как да не те подмине американския президент, който много добре знае, че срещу него стои наркотрафикант, контрабандист и подъл банков обирджия. Облечен и лустросан с балканска политическа власт.

Едно полуграмотно, агресивно и дълбоко некомпетентно чучело.Такъв срам изпитвам от фактът, че България се представя пред света от маймуна, че не си намирам място.

Нито на земята, нито на небето…

Владимир Барбутев:

ДонЕ, язе съм боЕко от София-та…

Нося ти мускалчета с розова вода.

Александър Хараланов:

Някой снимал Боко отзад.

Тръмп не знае кой е тоя.

Богомил Бонев:

Може ли толкоз път да бие и да го щракнат в г@з. А само за тая снимка цЕла делегация ходѝ там…

Sevdelina Arnaudova: Така, да уточним – снимката не е правена от делегацията, а от колеги журналисти! Ако някога успеете да стигнете до тук, и Вашият г@з ще е сниман така! Такъв е формата! Успех по пътя до ООН!

Богомил Бонев: Sevdelina Arnaudova, Вие сте тази, която Му прави просташки пиар, нали. Е, личи си по коментара. Да не забравяме, че Стефан Тафров дълго стоя там. Да ви е за пример на герберастите.

Богомил Бонев: Sevdelina Arnaudova, на това видео на 17-а минута и 29-а секунда Бойко отива след няколко други пред Тръмп, протяга ръка, Тръмп се ръкува с него, не го познава, но е любезен. А Вашите медии тръбят, че Тръмп проявил огромно уважение и едва ли не е чакал на опашка да се ръкува. Даже пишат, че са си поговорили на четири очи. Ето това е вашият общ пиар с Пеевски и много ме забавлявате.

Биньо Бинев:

Срам, срам и унижение, е чувството, което се появява гледайки, нашият Министър председател, как драпа да се ръкува с Тръмп. С лакти, зъби и нокти, получи заветното ръкостискане. Дано поне Тръм да е разбрал с кого се е здрависал. Дано, но надали…!

Георги Георгиев:

Ако това е великата среща, тя продължи 4-5 секунди. Вероятно е най-кратката среща в историята на българо-американските отношения.

Валентин Василев:

Казват, че в коридора се снимал с чистачката, която объркал с президента на Филипините…

Afera.bg

Колаж: Георги Динев

 

Коментари

Коментара


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар