Да спънат Тръмп, че идва! Конгресът приема закон да му попречи да вади САЩ от НАТО

Тръмп предупреди Америка: Иде Голямата икономическа депресия!

Главните новини
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Доналд Тръмп предупреди, че ако не спечели президентския пост през 2024 г., Америка ще преживее „Голямата депресия“ от 1929 г. Бившият държавен глава на Америка направи това в интервю за Breitbart News.

Мисля, че ако не спечеля, ще имаме депресия като тази от 1929 г.„, заяви Тръмп.

Мисля, че причината фондовият пазар да е във възход е, че ако погледнете социологическите проучвания, хората казват, че ще спечеля. Байдън има късмет в това отношение. Аз имах феноменален фондов пазар. Всичко беше добре за нашата икономика. Нямаше инфлация„, добави той.

Индексът S&P 500 завършва 2023 г. с ръст от 24%, като пазарът се покачваше за девета поредна седмица, тъй като инфлацията се охлади, пише обаче сайта Modernity.

Въпреки това Тръмп твърди, че „необузданата инфлация“ е унищожила всички печалби, постигнати през годината, и че едва сега тя започва да намалява, защото икономиката като цяло е в големи затруднения.

Инфлацията вече малко се успокои, но това е, защото икономиката не е добре. Данните за работните места са фалшиви, защото милиони хора не си търсят работа„, каза той.

Казвам ви, че причината фондовият пазар да е нагоре е само защото хората мислят, че ще спечеля изборите„, твърди Тръмп.

Демократите продължават да изпадат в паника зад кулисите заради ужасяващите резултати от социологическите проучвания на Джо Байдън, като в няколко щата продължават опитите за пълно отстраняване на Тръмп от избирателните списъци.

50% от американците смятат, че Тръмп е по-компетентен да се справи с икономиката, а Байдън получава едва 32% от гласовете, припомня изданието

Президентското проучване „Тръмп срещу Байдън“, проведено от „Джей Ел Партнърс“ миналата седмица, показа, че Тръмп има преднина от четири пункта – 40 % срещу 36 %.

Последвайте нашия канал в социалната мрежа Телеграм: informiran.net и се абонирайте за нас в Facebook: . .


Коментари

Коментара

There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар