Тръмп получава 47% подкрепа сред републиканците, а Десантис – 19%

Тръмп предупреди САЩ: Идва Голяма депресия!

Свят
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Заради политиката на администрацията на президента Джо Байдън Съединените щати ги очаква икономическа криза като Голямата депресия от 1929-1939 г. Увереност в това изрази в петък досегашният американски лидер Доналд Тръмп, говорейки в щата Южна Дакота.

„Факт е, че вероятно се насочваме към Голямата депресия. Никога не съм го казвал публично. Заявявам го във вашия щат“, подчерта републиканецът. „Това е ужасно твърдение и ми е неприятно да го казвам. Единственият въпрос е дали това ще се случи през оставащите месеци от управлението на Байдън“, добави Тръмп. „Ако това се случи, нека се случи при Джо“, подчерта той.

Говорейки за резултата от мандата на Байдън, Тръмп подчерта: „Ние се превърнахме в бананова република. Нямаме граници. Имаме нечестни избори.“

Тръмп също така подчерта, че сегашната администрация е „похарчила неправилно“ 11,5 трилиона долара. Според него „това е еквивалентът на 88 000 долара, взети от всяко семейство в Америка“. „При управлението на Байдън бюджетният дефицит нараства бързо. През тази година той ще трябва да се увеличи повече от два пъти“, смята републиканецът.


Коментари

Коментара

There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар