Тръмп изсипа обиди срещу Байдън, агентите на ФБР намерили празни папки с гриф

Тръмп: Страната ни отива по дяволите, Байдън е враг на САЩ

Свят
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Доналд Тръмп нарече настоящия президент Джо Байдън „враг на страната” заради критиките към поддръжниците му. В четвъртък Байдън заяви във Филаделфия, щата Пенсилвания, че Тръмп и неговите поддръжници са въплъщение на екстремизма, който заплашва самите основи на американската политическа система.

„Страната ни отива по дяволите… Милиони и милиони нелегални външни лица пресичат нашата граница“, каза Тръмп в събота, говорейки също в Пенсилвания. „Както знаете, тази седмица Джо Байдън дойде във Филаделфия, за да произнесе най-ужасната реч на омразата, произнасяна някога от президент на САЩ. Той наклевети 75 милиона граждани… като заплаха за демокрацията и враговете на страната”, продължи Тръмп, цитиран от американски и чужди медии.

„Врагът на страната е той. Враговете на страната са той и групата, която го контролира. Речта му беше омразна и гневна. Между другото, на следващата сутрин той забрави какво казва”, посочи Тръмп.

Междувременно, в петък, ден след речта във Филаделфия, Байдън поясни, че смята за заплаха за демокрацията в САЩ не привържениците на Тръмп, а хората, които са съгласни да използват насилие за постигане на собствените си политически цели.

Коментари

Коментара

There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар