Трябва да се криминализира опитът за правене на дудуци от страна на застаряващи, грозновати, самотни алкохолички

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:
Имам теория, че това което ти е отвътре се вижда отвън. Тук откривам поредното доказателство.

Преди няколко минути по време на редовният брифинг на НОЩ, лицето от снимката, зададе въпрос на министър Ангелов, като го питаше защо не се криминализират антиваксърските мнения.

Според нея, тези мнения пречели на здравият разум…. Значи ако кажеш, че не искаш ваксина изпитана три месеца , ти си престъпник. Освен това, джурналистката се гневеше и питаше, защо се изисквало съгласие от родителите, относно правенето на PSR тестове на децата. Може би според нея трябва да се действа по стар гербавски обичай – силово.

Според мен пък, трябва да се криминализира опитът за правене на фелацио, от страна на застаряващи, грозновати, самотни алкохолички, спрямо неограничен брой лица от мъжки пол.

По-конкретно от гербав пол. Разбира се, това отвратително деяние не би могло да бъде осъществено доброволно, защото никой мъж няма да си го даде. Чара да си даде. Пък било то и гербав…

После пък ген. Мутафчийски обясни, че макар производителя да не е изпитал (те я изпитаха има няма за 3мес., а бременността трае 9) ваксината върху достатъчен брой бременни и кърмачки, можело пожелание всяка да си постави такава ваксина. На лична отговорност лекарят ще ви я постави.

Чудя се, ако реша да изпия цианкалий в присъствието на лекар и той ми помогне, дали това е престъпление?! Почвам да се съмнявам в знанията си вече….

Не се съмнявам в едно – че когато изгоним задниците, ще си отидат и подлогите им!
Mariya Chi

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар