Тулупът вдигна парите на чиновниците и остави без работа всички останали. Добрата новина – ще бъде пометен от бунта на гладните

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Една от най-близките жени до петролния бос Валентин Златев – Диана Дамянова, за пореден път попиля управляващата шайка престъпници и нейния лидер Бойко Борисов, установи Narod.bg.

Бившият синдикалист и ПР експерт написа убийствен статус на стената си във фейсбук, с който предвеща мрачна съдба за престъпниците във властта.

Ето пълния текст, който си заслужава да се прочете:

След като увеличи с 30% заплатите на администрацията си и осигури коледни бонуси на държавните си чиновници от всички рангове, ТУЛУПЪТ без колебание затваря работните места на всички останали.

По света здравните мерки се съобщават заедно с икономическите компенсации за затворените бизнеси и работниците, оставащи на улицата.

Тук новината се съобщава от един полуидиотски министър на здравеопазването, който след като вече месец е твърдял че ситуацията е под пълен контрол и само някой „логистични грешки“ водят до смърт в подножието на болниците и всред линейките , търсещи места за болните, днес изведнъж се сети за пълно затваряне. Икономическият министър, който трябва да съобщи мерките за предпазване от масови фалити на фирми и граждани не е на екрана.

Добрата новина обаче е, че това вече ще доведе до онзи гладен бунт, който ще види сметката на борисов и борисовчетата и ще ги изтрие от бъдещето ни.

В учебниците по история този десетгодишен период от развитието на държавата ни ще бъде определен като  власт на неграмотни престъпници, довели страната до нова национална катастрофа.  А на борисов няма да му се размине окачествяването като  неук  и крадлив диктатор в бъдещите учебници по история.

От нас  и единствено от нас зависи дали  престъпниците ще отидат зад решетките. Задълго!

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар