плаж албена

Туризъм ли? Ресторантьор в Несебър бие руснаци заради 1 лев…

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:
Скандален клип с арогантно и обидно отношение към руски туристки обикаля социалните мрежи и туристически сайтове в Русия. Видеото е направено на входа на ресторант в Стария Несебър.

Потърпевшата, която вече се е прибрала в родината си, разказва в социалните мрежи, че просто си е измила ръцете, преди да влезе в ресторанта. Жената, която обслужва тоалетните на заведението обаче я нападнала, тъй като отказала да плати 1 лева такса, съобщиха БНР и bTV. От кадрите се вижда, че в скандала се намесва и управителят на ресторанта, който започва да блъска руската туристка и да крещи:
„Айде марш оттук. Кучка! Айде! Изчезвайте, д…а вашата мама! Боклуци! Мърши смачкани!“ „Ужасно, това ли е българското гостоприемство!? Работничка на тоалетните нападна момиче, което влезе само да си измие ръцете и не плати един лев! Тя я удари в лицето и започна да рови в чантата ѝ за да търси пари и да крещи. Не разбирам защо клиенти на заведението трябва да заплащат за тоалетните!
След това управителят на ресторанта, без да разбере какво става, ни изхвърли с обиди и крясъци“, пишат в коментари под видеото. Управителят на ресторанта Борислав Борисов заяви, че е нормално туристите, които са хиляди в Несебър, да си плащат таксата за ползване на тоалетните. „Ние не сме задължени да обслужваме чужди клиенти от улицата, да им чистим екстрементите, да ароматизираме след тях дадения санитарен възел, да ползват сапун, вода и кърпи за ръце. Това за нашите клиенти е безплатно и те ползват тази услуга, но тези туристи, които са хиляди в града, нормално би било да си заплатят за услугата“, допълни той.
По думите му от улицата всеки ден могат влязат поне 100 човека. „Тя не може да блъска и да се отнася вулгарно с нашата служителка и да не си заплати за услугата“, посочва още мъжът. Екскурзоводи разказват, че работят добре със заведението. „Ами, да, нарича ги с думи, които не са много приятни, но какво да направим, поне не са ги били!
Някой път си заслужават боя, честно Ви казвам, наистина!“, отбелязва и екскурзовод. От Комисията за защита на потребителите коментираха, че нямат официален сигнал, за да направят проверка, а по закон тоалетната е безплатна за клиентите на заведението.

Абонирайте се за Informiran.net!
Последвайте нашия Telegram канал: https://t.me/informiran

Коментари

Коментараloading...
There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар