ТУРСКИ ТАНКОВЕ СЪЩО ЩЕ СА В БЪЛГАРИЯ ДО 19.10.2019?! КАКВО СЕ СЛУЧВА

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Турски танкове се превозват по магистралите на България сигнализират уплашени читатели и си задават въпроса, реално какво се случва.

Само преди няколко дена министъра на отбраната съобщи, че 400 войници от САЩ ще са на учение на полигона Ново Село почти през цялата година, като за целта ще си придвижат и тяхна техника като танкове и хеликоптери, но явно е забравил да спомене и факта, че в това учение ще участват и Турция или е по възможно от НАТО да не са счели да го уведомяват, защото са го сметнали това за ненужно?

Но днес на няколко пъти из Фейсбук се появяват сигнали на разтревожени граждани, че тежки камиони превозват танкове от Турция към България и нещо се случва, защото камионите изобщо не са малко.

Припомняме, че Турция също е страна членка на НАТО и като такава може да участва в съвместни учения на територията на полигона Нова Село, но ни е много интересно, защо така нареченият патриот Каракачанов, забрави да уведоми за това обществеността, а в прессъобщението до медиите на министерството на отбраната, това също не бе отбелязано?! Според персонала на военният полигон в Ново Село турските танкове и войници също ще са разположени в България до края на това така наречено учение, което според министъра на отбраната от ВМРО щяло да приключи на 19.10.2019 година.

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар