Турция оказвала натиск на Бойко и Цветанов да приемат закона за вероизповеданията такъв какъвто го приеха и това не е слух или фалшива новина, както много обичат да отричат от Герб.

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:
Българското правителство ще осигури пълна правна защита за нашия спортист, който е гордост за страната и не можем да позволим да се руши името му.

Това съобщи току що премиерът, след среща с Кубрат Пулев. На нея присъстваха и външният министър Екатерина Захариева, както и посланикът ни в САЩ.

“Ще наемем елитната кантора “Саломоник Лойърс енд Морал Лоу”, която ще осигури най-добрата защита на Пулев в съда. Разходите за това ще са за сметка на Външно министерство” – каза Захариева.

Справка в публично обявените данъчни декларации на адвокатската кантора, показа че минималната цена, която адвокатите взимат е 1300 долара на час. Може да стигне и до 2000 за “специални клиенти”.

Едно подобно дело може доста да се проточи и да калкулира над 1000 адвокатски часа, т.е. над 1,3 млн. долара само юридически разходи.

Това е отделно от обезщетението, което трябва да се плати, ако делото се загуби.
Засега не е ясно ще плаща ли и него държавата, ако се стигне до там.
Кубрат е милионер, но явно не иска да плаща сам.

Той и Цецо е милионер, но ние му плащаме разходите по присъдите в Страсбург.
4udoslav

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

One thought on “Турция оказвала натиск на Бойко и Цветанов да приемат закона за вероизповеданията такъв какъвто го приеха и това не е слух или фалшива новина, както много обичат да отричат от Герб.

  • Циркаджийски номера!!! Хората в България са онеправдани от такива, дето ги мързи да се трудят. Спортистите се забавляват за собствена слава и облага. Управниците – също. Човекът е създаден да изкарва прехраната си с труд и да се покланят на Създателя!!! Това са хитреци, които пилеят времето за нищо, а грабят неимоверно и къде ще го отнесат??? Далавераджии, които чрез заблуда и измама грабят, а в същото време хора умират от глад. Бог е дал достатъчно, щото всеки човек с честен труд да живее доволно. Човешката завист и алчност няма насита. Затова и Господ иде да сложи край на всичкото човешко безумие! Да Господ Исус Христос иде!

Вашият коментар