Тъжно куче, което остана без уши след тежко нападение, търси при кого да се гушка и да живее

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

След като куче беше брутално нападнато от две други кучета, асоциация в помощ на животните Greenville County в Южна Каролина, пусна спешен призив за доброволец да транспортира ранено куче до ветеринарна клиника, пише dogfull.

Любител на животните Фран Алексей Ризо веднага отговори на молбата.

Кучето на име Легенда е спасена, след като две жени, излезли на разходка, чуват шум в къща. Отишли ​​да проверят и видели как два питбула нападат кучето. Те го разкъсвали на парчета, извикали веднага помощ от контрол на животните и трите кучета били откарани в Грийнвил Каунти в приют за животни.

Когато Фран видя Легенда, тя беше покрита с кръв и със следи от ухапвания. Лявото й ухо беше откъснато, а дясното висеше и имаше следи от ухапвания по цялото тяло.

„Можете да видите всички прободни рани от раменете му нагоре“, каза Фран Ризо пред The ​​Greenville News. „Имаше няколко дълбоки рани, от където кръвта течеше, когато се движеше. Спешният ветеринарен лекар не беше сигурен дали ще се оправи“, каза тя.

„Нищо не беше видимо счупено. Но травмата на тялото му от всички тези наранявания беше толкова голяма“

Легенда е боец ​​и оцеля през първата нощ. В продължение на няколко дни тя претърпя операция, вливаха й течности и сонда за хранене. И започна да се възстановява.

Няколко дни по-късно раните й се подуха. Но кучето бавно се подобри. Медицинските й сметки бяха покрити от Rescue Dogs Rock NYC. Джаки О’Съливан, съосновател на групата, каза: „Ние сме възхитени от резултата и щастливи, че кучето е живо. Това е чудотворна история и докосна много хора. “

Слухът на Легенда е добър, но ушите й са изчезнали и е покрита с белези. Маха радостно с опашка и дава целувки на Фран.

„Ако съдите за книга по корицата й, може да пропуснете невероятна история“, каза Фран за Legend. „Тя е най-сладкото нещо, което някога съм виждала в живота си“, възкликва тя. „Постоянно иска прегръдки и целувки. “

Фран казва, че мисли за задържането на Легенда всеки ден, защото двете вече имат силна връзка. Но тя знае, че не може да продължи да приема други кучета от Greenville County Animal Care, те имат отчаяна нужда от приемни семейства.

Тя се надява повече хора да се включат и да помогнат на приемните семейства за грижа за животните в окръг Грийнвил, тъй като те наистина се нуждаят от помощта.


Фран и Rescue Dogs Rock NYC решиха да намерят на Легенда най-добрия възможен дом.

Вероятно вече са завалели хиляди предложение за осиновяването на Легенда.

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар