Тъпот партче в пъзела наречено Владислав Горанов

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Владислав Горанов бил много озадачен, защо някой като искал да им каже, че са тъпи и прости не е отишъл на крака в министерски съвет да им го каже, а трябвало да им хакне системите на НАП. Сега да му обясним на поредното тъпо парче в пъзела на Герб, наречено Горанов, защо хакерите предпочитат да им източват цялата база данни и да ги наричат смешни и бавноразвиващи се в писма до медиите, вместо да им ходят на крака в министерски съвет и да си показват лицата:

Явно господин Горанов се прави на ощипана мома и не знае, че подчинената му именно НАП структура от поне десет години се използва именно като бухалка срещу всички онези, които са неудобни на властта и не се страхуват да им казват всеки ден колко са тъпи. Явно Владко Горанов не е наясно, че именно тази НАП успя да фалира хиляди фирми през последните десет години с измислени проверки, ревизии и дела. Явно Владко Горанов наистина е тъп ако си мисли, че цяла България не е наясно, че всички началници в НАП са на пряко подчинение на Герб и са членове на Герб, нещо което е ясно на цяла България. И не на последно място същата тази НАП през няколко години си сменя изискванията за касови апарарти в България именно под претекст, че правела нещо в киберсигурността си.

След всичко това ако на Горанов, не му става ясно, защо никой вече не иска да им ходи на крака в министерски съвет да им казва колко са тъпи, нека види колко милиона български граждани за последните десет години напуснаха България, за да търсят по – добър живот в чужбина и как именно онези от пъзела на Герб, тъпоъгълниците като Горанов си приписват това като успех и като борба с безработицата. Мислим да спрем до тук, защото каквото и да напишем повече надали такива тесни специалисти в грабежа като Горанов могат да го осмислят и нека вече не се чуди, защо всички навсякъде им казват директно, че са тъпи след като не могат да опазят данните на гражданите на република България.

източник: https://xaknewsdaybg.blogspot.com/2019/07/blog-post_929.html

Коментари

Коментара


There is no ads to display, Please add some
Вижте още
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар