Тяхната полиция ги пази

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Родната полиция днес е провела „профилактика“ сред протестиращите в Перник. Тоест ги е привиквала да им набива канчето, че то така срещу властта не бива да се протестира. Имало и допълнително жандармерия. Неволно поглеждам календара. Гешев, жандармерия, царя, пъдаря….дежа вю на историята. В полицията има и много читави и свестни полицаи, които съвестно си гледат работата.

Но не мога да не видя и другите, които освен, че си заработват допълнително, единствената им работа е да пазят корумпираната власт. Къде беше полицията и службите, когато се източи язовир „Студена“? Къде беше жандармерията, когато голям български град беше обречен на бедствие заради некадърната и корумпирана власт? Къде бяха службите, когато изчезна водата и то не в пустинята, а в България, която е като земен рай? /или по-скоро беше/.

Сега перничани са виновни, че не искат кротко и мирно да се вмирисват и хващат чума и холера в 21 век. Те са виновни, че кротко не си стоят по къщите, ами имат претенции. Нали Борисов каза, че просперираме. Егати просперитета, след като дори прескъпата вода я няма. Това и в Сомалия го няма, бе мутри! В пустинята! Вие сте като природно бедствие, след което само пустиня остава. Перник не заслужава това. Българите не заслужават това! Като не разбирате, ами, по дяволите, извикайте някой, който разбира и се справете с проблема. И ИСКАМЕ ВИНОВНИТЕ НА СЪД И В ЗАТВОРА.

Защото това е причиняване на катастрофа в цял един град. Разбирам, че много от управляващите не са свикнали много да се къпят и чак вода не са пили, но не всички са като тях! Срам ме е от полицията. Вместо да арестуват виновните за водната криза, те привикват хората, които просто искат естественото и неотменно човешко право на достъп до вода. Която си плащат прескъпо!

В рая има проблем. От държавата – прочут селскостопански производител за цял свят, внасяме картофи и домати. От рая на земята се превърнахме в пустинята на Европа.

Къде са винкелите, Перник?

Защото това заслужават виновните!

Елена Гунчева

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Вижте още
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар