Убиецът на Милен Цветков: ГЕРБ са най-добрата партия и ще ме отърват от затвора защото съм невинен

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Аз вярвам в Бойко Борисов и ГЕРБ, те са партия на справедливостта и ще помогнат да не лежа нито ден в затвора защото съм невинен, а невинните не лежат. БСП уби Милен.

На прага на сватба са били обвиненият за умишленото убийство на журналиста Милен Цветков и неговата приятелка, която избяга от мястото на фаталната катастрофа в София навръх Великден.

22-годишният Кристиан Николов и гаджето му Симона Цанкова били във фактическо съжителство. Двамата имали връзка от няколко години.

Това е станало ясно от показанията на майката на момичето, пътувало в мощния джип, който помете колата на Милен, пише столичен ежедневник. Заедно с двамата в автомобила е бил и другарят им Георги Иванов, син на депутата от ГЕРБ Лъчезар Иванов. Симона и Георги духват от мястото на катастрофата, а впоследствие прокуратурата ги обвини за затаяване на факти и обстоятелства около престъплението.

Подробности за връзката между дрогирания Кристиан и Симона стaват известни на криминалистите още в първите часове на разследването прокрай разпитите на техни близки. Двамата се запознават, докато са ученици в столичното 73-то училище. Симона е една година по-малка от гаджето си.

Тя е била приета за студентка по психология в Софийския университет. Кристиан и Симона произхождат от семейства с много различен социален статус. Майката на Кристиан – Десислава, е богата бизнес дама, а баща му – предприемач. Родителите на Симона пък са хора от средната класа. Баща й работи в куриерска фирма, а майка й се занимава с недвижими имоти.

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

One thought on “Убиецът на Милен Цветков: ГЕРБ са най-добрата партия и ще ме отърват от затвора защото съм невинен

Вашият коментар