Убиец! Фелдшер от ГЕРБ се хвали, че е отказал 3000 души от ваксинация (ВИДЕО)

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

На вниманието на ФАКТИ попадна видео в социалните мрежи, на което чуваме разказ как фелдшер от Русенско в Спешна помощ, който е кандидат за народен представител от Възраждане, се хвали, че е отказал 3000 души от ваксинация. И мислейки си, че това е най-потресаващото, което можем да чуем от този неясен субект, чието лице смътно се вижда, уви не. Господинът доказа, че хибридната източна война срещу човешкия разум успява, както и че човешкото въображение е необятно.

За да не се загубят “мъдростите му”, ако например видеото изчезне, ще отбележим някои от бележитите му твърдения и открития.

“Отклонил съм 3000 човека поне от ваксини. Дотук”.

Трудно е да кажем нещо пред този “подвиг”, който не е ясно какво е причинил след себе си.

На въпрос от заснемащия видеото, дали ваксините срещу Ковид са толкова опасни, неизвестният фелдшер е категоричен: “Опасни са. Аз съм занесъл (б.р. каквото и да значи това) няколко поне, които умряха след ваксини. Тези фашистки телевизии нищо не казват. Като няма статистика, като не я вадят, убиват хора. И преди ваксините убиваха хора. Аз ги нося хората, не са толкова болни, искали в болница. Отиват на ход и три дни след това умрял. Още преди да дойдат ваксините с тази болест ги убиваха. Няма такава болест. (б.р. с болестта ги убивали, но нямало такава болест…).

Това го казва кандидат за народен представител, медицинско лице. Да, най-плашещото – заради всичко казано от него, е, че този човек е медицинско лице.

“Австралия в момента е като концлагер. И тук ще дойде”.

Не, г-н фелдшер, Австралия просто е държава, в която управляващите искат да запазят живота на невинни граждани от безсъвестни такива. Държава, в която спазването на законите и мерките срещу Ковид се контролира, за разлика от тук, където най-простичките мерки не се спазваха и всеки е свободен да разпространява абсолютни измислици противоречащи на реалността и здравия разум.

“2014 година е направен експеримент с такава ваксина с 2000 маймуни, успели да ги убият за 2 години. Обаче някои от тях успели да устискат до 5-та доза. Във ваксините има много лоши моменти”.

Ще оставим това без коментар. За институциите.

“Знаеш ли, че всеки ваксиниран се вижда? Излъчва сигнал”. Каза фелдшерът на задаващия му въпроси и му разви теория, че всъщност чрез Bluetooth на телефона, пускайки го, засича ваксинираните около.

Това е върхът на сладоледа от фелдшерските приказки, истинско доказателство за неограниченото въображение на някои човешки същества.

Но с него далеч не свършват величествените теории: “Виждат ги от сървърите, има графен, едно вещество, което прави вериги и оформя вътре интерфейс някакъв и като се свърже с 5G-то и от спътници ти виждат кръвното, пулса, знаят те кой си, къде си и могат да влияят на жизнените ти показатели. Засега причиняват на ваксинираните общо взето едно свръх спокойствие, защото повечето описват, че са много спокойни. Аз всъщност какво ще причинят после, дали няма да им разбутват и да ги убиват…”.

И с това развиването на теории във видеото не се изчерпва.

Идеята на публикуването на въпросните теории не е, за да ги иронизираме. А заради плахата надежда, че най-после институциите ще се самосезират, защото в Чл. 41 от Конституцията на Република България пише, че:

(1) Всеки има право да търси, получава и разпространява информация. Осъществяването на това право не може да бъде насочено срещу правата и доброто име на другите граждани, както и срещу националната сигурност, обществения ред, народното здраве и морала, защото ако твърденията на този човек, че е отказал.

А твърдението на въпросния господин, че е отказал от ваксини 3000 човека, също може да се разглежда като акт срещу народното здраве.

Ако държавата ни иска да излезе от COVID кризата някога, паралелно с проваксинационната кампания и контрола над спазването на мерките, трябва да проведе и мащабна операция по контрапропаганда, защото господинът от видеото е само една брънка от пропагандаторите срещу ваксините и за това, че всъщност COVID нямало.

В края Ви предлагаме да изгледате и самото видео в неговатa цялост:

 

Коментари

Коментара

There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар