Убийствени коментари във ФБ след отказа на Трифонов: Лицемер! Страхливец и демагог! Токсичен си!

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Късно снощи бе първата поява на лидера на партия „Има такъв народ“ Слави Трифонов след отказа му да върне проучвателния управленски мандат с обяснението, че нямал подкрепа в парламента.

 

В изявлението си, поднесено като интервю пред един от сценаристите му, шоуменът се измъква от отговорността с мотива, че „не иска да се самоубие като камикадзе“ , обяснява, че не може да състави кабинет, тъй като няма партньори в парламента. Трифонов се оправдава, че „не бяга от отговорност“ и че дори да има „всякакви обвинения, така е разпоредил суверенът, така е раздал картите, така е гласувал уважаемият български гласоподавател, така стоят нещата.“

 

Думите му предизвивкав взрив от хиляди коментари, по-голяма част от които са силно критични, някои убийствени за него. 

 

Много от гласоподавателите на партията открито признават за разочарованието си от политика Трифонов. Според голяма част от доскорошните симпатизанти на ИТН, той бяга от отговорност, не постъпва мъжки и дори се подиграва с доверието на милиони българи. Лидерът на ИТН е упрекван за това, че не е бил подготвен за политиката,  че парламентът няма нищо общо с чалгата и шоуто.

 

Ето и някои от коментарите във Фейбсук, без редакторска намеса:

 

Petko Petkov: От 20 г. нямаме еднопартийно управление,а само коалиции. Според логиката на Слави държавата трябваше да е в хаос в последните 20 г. щото избирателите така ги подредили . Бягаш от отговорност и те е страх и още как.

 

Diyana Balinova: Бягането ти от отговорност е ФАКТ , както и факта, че издигаш друга кандидатура за министър председател, а не ТЕБ да те издигнат е тактически ход от твоя страна!ТОВА С ‘ВЪРТИ ЛИСИЧИТЕ’ ОПАШКИ Е ГЛЕДАНО МИЛИАРД ПЪТИ!…..ИЗЛЕЗ КАТО МЪЖ И НАПРАВИ ТОВА,КОЕТО Е НУЖНО!ХОРАТА…НЕ ГЛАСУВАХА ЗА ДА ГЛЕДАТ СЕРИАЛИ БЕЗКРАЍ!……..ИМАШ ЛИ ТОПКИ,СЛАВИ ТРИФОНОВ?

 

Анеса Вълкова: Какви бяха тези мераци за влизане в политиката?!!! Нормалните хора в нормалните държави продължително се обучават и подготвят за нея! Това да не ти е като предаване с аутокю и подготвени реплики?! Не можеш да импровизираш! Пенсионерите и социалнослабите ще ти плащат сега новите избори! Но това изобщо не те интересува! Лицемер! Страхливец и демагог!

 

Tatiana Petrova: Лъжец! Не ти стиска да управляваш. Не ти стиска да говориш без сценарий и без да ти е режисирано всичко. Въздух под налягане.

 

Ivelin Tsonev: Ти си токсичен. Я кажи сега има ли корона вирус? Излъга хората. Покажи кой щеше да ни управлява/ Министрите си/.Няма такива. Много поздрави от Божков.

 

Radoslava Chaneva: Драги г-н Трифонов, за мен Вие сте един женски полов орган, който за пореден път се подигра с българските избиратели. Вие г-н Трифонов сте не само страхлив позьор, но и сте продажна малка душица. Аз ако бях на мястото на онези емигранти, които се редяха с часове, за да изберат Вас….щях да си хвана самолета и лично да Ви се изплюя в лицето…

 

Марияна Димитрова: От името на Суверена искам да изкажа огромното си разочарование, че не искате да поемете властта в свои ръце. Каквато и да е подкрепата сега, все е по-добре от нищо. Губите доверието на Суверена и нищо добро от тук нататък за избирателите! Жалко!

 

Vildan Selimova: Подигравка със народа!Ами ….така щее!Толкоз много хора повярваха във промяната,но Слави ….това не е шоу!Тук няма сценарий!Това е много висока летва за теб!

 

Jujia Ivanova: Слави ,просто чух в клипа само думи думи и думи и куп овъртане.Това е все едно да отидеш на концерт ,да събереш публика над 15000 човека примерно,а да отидеш без „Куку Бенд“,@сам.След, като не си готов за управляващ ,защо изобщо кандидатства бе човек? Това ,че няма да има с кой да направиш парламент ,от другите партий и да е хубаво управление си го знаеше и преди…Защо беше нужно ,да се сещаш и да разбираш ,че не може да поемете мандата едва сега …Жалко,народа те обикна от тв водещ през годините и имаше големи очаквания за теб и партията ,която ти създаде…Надявахме се на нещо по добро ,успешно и отговорно управление.А ти се отказа от публиката ,която е дошла на концерта преди да излезеш пред тях.Извинявам се за примера ,но то си е точно така.И от къде си сигурен ,че няма да се получи без да си опитал????Живота е твърде кратък за излишни въпроси и отговори.Действай!!!!Народа ще те подкрепи.

 

Angel Deliyski: Драги ми момко,
Тая сцена не е като оная, да четеш от суфльора написани чужди текстове.
Голяма е за твоя капацитет. Трябва сам да мислиш и да вземаш бързо отговорни за цял народ решения !
А и прожекторите са толкова ярки, че няма къде да се скриеш.
Едно е да го искаш, друго е да знаеш как, трето е да го можеш, а четвърто – да го направиш !

 

Mihail Notakis: Българи събудете се! Славчо манипулира една цяла държава и народ и всички политически сили. Той отрича публично 100% вота на избирателите, като използва неудачни поставени лица-комици като дребничкия, злобничък и комплексиран джипчо бипчо, червената баба яга и татко Радко и………. Свалям ти шапка Славче! Заслужаваш световна награда, че успя тъпо да заблуждаваш и да подиграваш цял един народ и всички политици. Славке сгафи! Сам призна че не си годен дори за ”КАМИКАДЗЕ”. Това е привилегия за истинските мъже!

 

Petar Ivanov Dochev: Слави, това което каза, е оправдание на своята подмолна игра. Да прав си че нямаш мнозинство но това не е пречка да създадеш правителство по този начин щеше да влезеш веднага в предизборна агитация и да разобличите статуквото на коромпираните партий. Слави ти пропиля шанса си да бъдеш добрата крава , като ритна кофата с млекото. следващите избори ти изгуби моят глас и на цялото ми семейство.

 

Анелия Тодорова: Г-не, дойде време да покажете, че сте отговорен човек! Дойде време не да се криете и да дезертирате! Вече 3 седмици си поиграхте на политик, като в шоуто! Сега е време да вземете мандата и да управлявате! Вие какво очаквате – да спечелите 100%, като при соца ли! Е вероятно няма да стане! И ГЕРБ, и БСП и ДПС имат твърд електорат! Да вземем най-малкото ДПС, те имат твърд, ама много твърд електорат и тук и в Турция! Да не ви се наложи да управлявате с ДПС следващия път! ГЕРБ държи местната власт, има общини, в които са доволни от управлението им и ще гласуват за тях! Българите в чужбина не решават изхода от изборите, най-много някой и друг мандат да добавите! Сега имате възможност да управлявате с подкрепата на всички партии без ГЕРБ и ДПС! Включително и с БСП, която беше опозиция в пердишния парламент! Така, че сериозно се замислете и направет това, което обещавахте! Ами какво ще стане, ако на следващите предсрочни избори спечелите по-малко гласове! Какво ще се промени съществено за 2 мсеца! Статуквото вероятно ще се запази, същата патова ситуация! Вероятно тогава в парламента ще влязат патериците на ГЕРБ – ВМРО и НФСБ, а Мая няма да влезе! Така, че много хора очакват да вземете мандата и да управлявате честно и почетно!

 

Mariqn Stanev: Айде стига глупости,Трифонов!Довчера плюеше властта и разискваше,какво искате да направите, за благото на България,ако имате възможност да поемете Управлението,а сега плещиш врели некипели в абсолютно Лицемерие!Десетилетия наред целуваше всички престъпници на България,а сега агитираш Народа против Тях,защото не сте се разбрали за парчетата от Баницата!Ако мислите,че новите пресрочни избори ще Ви дадат по голяма сигурност и подкрепа,много се лъжете!И тогава положението ще е същото!Половината народ пак няма да гласува заради Лицемерието на всички партии!Голяма част от тези,който ви гласуваха доверие на тези избори,то на следващите ще се отвърнат от Вас-Трифонов,защото се показахте като страхливец,който чака друг да изпълни това,което толкова много коментираше в досадните си предавания!Администрацията на Борисов пак ще си гласува за него,защото той им е осигурил стабилна работа с високи заплати,независимо,че това е в ущърб на България!Така,че на следващите избори Бозата ще е още по голяма!Сега Слави Трифонов ,ще ти го напиша с главни букви,за да го прочетеш ясно!ТОЗИ,КОЙТО НАИСТИНА МИЛЕЕ ЗА БЪЛГАРИЯ И ИСКА ДА НАПРАВИ ДОБРО ЗА НЕЯ ,ТРЯБВА ДА ИМА ГОЛЕМИ ТОПКИ,ЗА ДА МОЖЕ ДА ПОЕМА ОТГОВОРНОСТ БЕЗ СТРАХ,ДА ИМА ЧИСТА СЪВЕСТ И ЯСНА ПОЗИЦИЯ КАТО ОБЕДИНИТЕЛ,А НЕ РЕЗЕДИНИТЕЛ НА ВСИЧКИ БЪЛГАРИ ЧРЕЗ ВСИЧКИ ПАРТИИ В ПАРЛАМЕНТА,ЗАЩОТО В ПРОТИВЕН СЛУЧАЙ ЩЕ ГЛЕДАМЕ БАНАЛНИЯ ЕПИЗОД 2 НА СИМЕОН САКСКОБУРГОТСКИ И ШИЗОФРЕНИЧНИТЕ МУ ОСЕМСТОТИН ДНИ!ЯСЕН ЛИ СЪМ,ТРИФОНОВ!!!

 

Никола Дамянов: В 3:00 мин. казвате, че не знаете в какво ще ви подкрепят корумпираните партии и така ще сте зависими от тях.
Важно е да се уточни, че тези партии САМИ Ви предлагат подкрепата си!
Еми НАЛОЖЕТЕ им г-н Трифонов точно това, в което искате да бъдете подкрепени, чрез споразумение (публичен договор!)…, и ако те не изпълняват споразумението – следват нови избори!
Нали така е честно?
Толкова ли е сложно?
Никой не Ви кара да крадете със системните партии, а да им вземете гласовете, които те сами Ви ги предлагат…, за да изпълните Референдума!
В противен случай с увъртане само ни разочаровате, защото не се знае кога ще имате пак такава прекрасна възможност да изпилните обещанията си ?!?!

 

Emiliyan Kostov: това е абсолютна некадърщина. едни дърти хлапета си играят на власт. Слави,поеми отговорност наистина, видно е,че нямаш кадри. видно е,че се неподготвен. стига се излагахте, ти и касапина Тошко. с нищо по-добро не сте от останалите…. Електронно гласуване не, но по пощите да. това е такава идиотщина..

 

Mariya Ivanova: Не ми вдъхва доверие Слави. Авторитарното му поведение много напомня на това на Бойко Борисов , има хората, които работят за него за негова собственост, аз, аз ,аз. Уж се разграничава от Бойко, а се държи като него. Да, мъжкар е , но има огромно его и ръководи поведението си от собстените си емоции и настроения, а не от здравия прагматизъм . Разбирам, че короната го е ударила и него, пожелавам му да е здрав , но ако работата не миришеше, можеше да прави живи включвания по фейсбук и да разговаря с хората, не собственият му сценарист, със собствения му телефон, с който той се държи като собственост, да го снима. Трудно, много трудно но не и абсолптно невъзможно беше да състави мандат, той иска еднолична власт, защото е свикнал да командва, да се налага , но парламента и държавата не са шоуто на Слави … Не мисля, че е добър вариант цялата власт да бъде дадена в ръцете на този човек, моделът ще се повтори. Още първите му стъпки са грешни.

 

Майя Тарлева: Стига си злоупотребявал със „суверена“, част от този суверен ти гласува доверие, а ти го излъга. Защо не се замислиш, че същия този суверен направи така че да провери дали мотото „Съединението прави силата“ е валидно и днес. Е оказа се, че не. Всички лактите за диктатура и господство. Дано Президента измисли нещо съществено и спре желанието ви за власт на всяка цена

 

Лили Каменска: Явно и очевадно царят е гол. Този път много бързо се разсъблече ….

 

Венцислав Диков: Нали беше голяма работа,а какво стана излезе обикновен страхливец.То най-лесно е да плюеш,но да поемеш отговорност и за да създадеш нещо се иска мъжество,а ти го нямаш.По-добре си продължи с чалгата,не че можеш и нея…Какво си мислиш,че на следващите избори ще станеш първи ли,ха,ха,ха….

 

Христо Митев: За политик не ставаш Слави ти си будала. Като те е страх от мечки не ходи в гората. Хората ви повярваха че ще направите промяна към по добро а вие ги излъгахте.можеш само да ръсиш глупост от шоуто си по телевизията за друго не ставаш.

 

Върбанов Върбан
Слави нищо не направи,само се излигави !
Оказа се,че не е нито Рейгън-нито Зеленски дори,а най обикновен мухльо!

Mariana Shermetova
Трябва да се самосезира прокуратурата…КОЙ лансира такова всекидневно вечерно просташко шоу с каква цел …и КОЙ финансира сега шоуто на слави и гацо-бацо и сие Най новия образ новата ни литература от поредицата Бай Ганьо – образите на ГАЦО БАЦО ..ШИШО БАКШИШО И всичките му просташки псевдо редакторката и сценаристчета…Дамо трябваше да изкарат напред Ванката д преговаря с президента за правителство …Какъв шамар за всички българи ГАВРА

Не Георги Не Христов
Най-големия лъжец в съвременната история. Обеща мажоритарен вот, 120 депутати, 1 ЛЕВ субсидия и реформи. Спечели със 165 депутата и отказа мандата. Честито на гласувалите за циркаджия та страхлив.

Yanka Docheva
Иска да му е лесно и да управлява като авторитарен диктатор. Пък и как да си остави трибуната от собственото си шоу, oткъдето може комфортно да си критикува, обижда и оплюва.

Sally Bairaktarov
Поредната патерица на ГЕРБ.
Оказа се,че Слави е техен проект за да раздели близо седемдесетте процента от хората ,които не искаха вече управление на Борисов.На следващите избори ИТН ще е на границата на влизане,,а другите партии, като „Демократична България“ и „Изправи се мутри вън“ няма да влезнат,заради поредното разочарование на хората,поради което избирателната активност ,ще е много ниска.За сметка на това,отново ще влезнат патриотите,които ще се обединят, а половината от гласовете на Слави ще си се върнат в БСП от където дойдоха,затова и резултатът им беше толкова нисък.Явно Нинова отново ще остане единствената опозиция в парламента.На Бойко отново му мина тактиката разделяй и владей,като вклини Слави и раздроби опозицията.

Източник: epicenter.bg

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар