Убийство на възрастен мъж в „Люлин“ – България

Главните новини
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Убийство в столичния квартал “Люлин”. Снощи там е открито безжизненото тяло на възрастен мъж. Той се казва Стефан Янев и е на 87 години. Става въпрос за същия човек, който разкри в предаването на Нова телевизия “Съдебен спор”, че трите му внучки са държани от родителите си в изолация от външния свят и не са ходили на училище.

Убитият бе в неизвестност от 10 дни. На 12 февруари, точно след като направи разкритията, той изчезна и бе обявен за издирване. След намирането на трупа му са задържани дъщеря му и нейният съпруг. Три внучки на жертвата живели в пълна изолация в продължение на години. Децата никога не са посещавали училище и фактически са били заложници на родителите си, които “не харесвали българското училище”, припомня Нова телевизия.

Представители на “Социално подпомагане” – “Люлин” заявиха, че техен човек дошъл в апартамента, в който са били затворени децата, след като получават сигнал. Опитите да се достигне до семейството и децата били неуспешни. Родителите не са съдействали на социалните. След като все пак успели влязат в жилището най-сетне, социалните установяват, че децата са живеели в много лоши условия. Родителите от своя страна обясниха в “Съдебен спор”, че просто не харесвали българското образование. Социалните тепърва ще проучват случая с родителите, които са били адвентисти.

Източник: inews.bg

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар