„Убийци!!! Ваксината „Пфайзер“ зарови дъщеря ми 2 метра под земята“

Свят
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Соня Асеведо е името на първата официална жертва на ваксината „Пфайзер“. Португалската медицинска сестра издъхна на 1 януари, само 2 дни след като си постави ваксината срещу коронавирус.

 

Ваксината „Пфайзер“ уби жена в Португалия

Соня е починала докато е празнувала новата година. Смъртта й идва толкова внезапно, че всички около нея остават в шок.

Асеведо, която е работила в педиатрията на Института по онкология в Порто, си поставя ваксината на 30 декември. Не е имала никакви странични ефекти. Дори се е чувствала в чудесно здраве преди смъртта си.

Днес излязоха официалните резултати от аутопсията на тялото. Те сочат, че смъртта е вследствие от сърдечен удар.

Това потвърждава тезата на критиците на ваксината „Пфайзер“, които твърдят, че тя причинява най-често инфаркт. Това се случва най-вече при хора над 50 г., но може и при по-млади.

Бащата на Соня е убеден, че за смъртта й е виновна именно ваксината.

„Дъщеря ми никога не е боледувала от нещо тежко, нямаше никакви хорнични заболявания. Вечеряхме заедно на Нова година. Рано сутринта си тръгна и тогава я видях за последно. Убиха я! Вместо да й помогне, ваксината я зарови 2 метра под земята. Много съм разстроен, но няма да оставя нещата така.“ – каза пред медиите бащата на жертвата.

Днес бе съобщено за нова жертва на ваксината „Пфайзер“. 82-годишна жена в старчеси дом в Хърватия е починала след ваксинация срещу COVID-19, писа Monitor.bg.

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар