„Убиха го като животно! Сложиха на баща ми „Пфайзер“ и го заварихме с пяна в устата“

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

В САЩ разкриха нещо страшно. 55 души до момента са регистрираните американски граждани, станали жертва на ваксините срещу коронавирус. 96 души са с опасност за живота, а 24 са с намалена трудоспособност, пише The Epoch, позовавайки се на данни от  Time Vaccine Adverse Event Reporting System, цитирани и от БЛИЦ.

 

Брутална смърт в Колорадо заради ваксината срещу коронавирус

Особено покъртителен е случаят в Колорадо, където 66-годишен мъж на име Айзък Джилиан е починал в страшни мъки след ваксинация с „Пфайзер“. Той е бил обитател на дом за възрастни хора, където идват лекари и му поставят ваксината. Веднага чувства сънливост и не става от леглото цял ден. На сутринта е намерен в леглото си с полуотворени очи, много бледо лице и пяна около устата.

Дъщерята на жертвата Дона Макгрей е съсипана и същевременно убедена, че баща й е станал жертва на ваксината срещу COVID-19.

„Убиха го като животно, това не е човешко! Искам да съдя компанията, н0 не мога, защото ме накараха да подиша декларация.“ – коментира пред медиите потресената щерка на починалия.

Жертвите не са само от „Пфайзер“ и „Бионтех“, но и от „Модерна“. В момента се води разследване на някои от смъртните случаи.

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар