Уеб версията на месинджъра Snapchat вече е достъпна за потребителите по целия свят

Технологии
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

В средата на лятото Snap, разработчикът на популярната услуга за изпращане на съобщения Snapchat, обяви стартирането на уеб версия на своето приложение. По това време тя беше достъпна за потребителите на Snapchat в Австралия и Нова Зеландия, както и за абонатите на Snapchat+ в САЩ, Канада и Обединеното кралство. Сега уеб версията на месинджъра е достъпна за потребителите на услугата по целия свят.

Уеб версията на Snapchat ще позволи на потребителите да изпращат съобщения и да провеждат видео разговори от компютрите си. Това може да е полезно в случаите, когато трябва да пишете много съобщения и да прехвърляте друга информация, тъй като е по-удобно да го правите с голям екран и пълна клавиатура.Уеб интерфейсът на Snapchat е прост и интуитивен. Потребителите могат да го използват за лесно изпращане на текстови съобщения и изображения, както и за провеждане на аудио- и видеоразговори. Компанията отбеляза нарастващото търсене на видеоразговори, така че пускането на уеб версията на месинджъра може да се окаже много навременно. Също така се отбелязва, че в бъдеще уеб версия на услугата може да се появи с повече маркови функции на мобилното приложение Snapchat, ако те се окажат популярни сред потребителите.


Уеб приложението Snapchat е орязана версия на мобилното приложение, която е съсредоточена главно върху изпращането на съобщения и обаждания, а не върху създаването на истории. Подобно на мобилното приложение, уеб версията на услугата автоматично изтрива съобщенията на потребителите 24 часа след преглеждането им.

Източник/ци: nixanbal.com, it.dir.bg

Коментари

Коментара

loading...There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар